Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Survivor: Η μεγάλη αλλαγή που όλοι περιμέναμε «μαγειρεύεται» στον ΣΚΑΪ!

Μία εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του νέου κύκλου του Survivor και ήδη τα αντίπαλα κανάλια έχουν βάλει σε εφαρμογή τα σχέδιά τους για να παλέψουν με το «θηρίο» του Άγιου Δομήνικου.

Ένα από αυτά – ίσως το σπουδαιότερο όλων- είναι η κοινή απόφαση όλων να αποκλείσουν από τη λίστα αναπαραγωγής τους οτιδήποτε αφορά στο παιχνίδι επιβίωσης. Πρωινές και απογευματινές εκπομπές (με εξαίρεση την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου) κάνουν σαν… το Survivor να μην υπάρχει καν, προκειμένου να μη δοθεί περισσότερη ώθηση στο εν λόγω project.

Μάταιος κόπος βέβαια, αλλά είναι κι αυτός ένας τρόπος αντιμετώπισης. Ο ΣΚΑΪ, όμως, περνά στην αντεπίθεση και φέτος σχεδιάζει να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό που θα «γονατίσει» τα αντίπαλα στρατόπεδα πολύ νωρίτερα. Ποιο είναι αυτό; Η προσθήκη έξτρα επεισοδίων μέσα στην εβδομάδα.

Αυτή τη στιγμή, το Survivor προβάλλεται Κυριακή με Τετάρτη, τέσσερις ημέρες την εβδομάδα. Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» μέσα στον Μάρτιο θα προστεθεί ακόμα ένα επεισόδιο στο πρόγραμμα του σταθμού.
Πιθανότατα, μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού μόνο μία ημέρα θα μείνει «κενή» από Survivor, καθώς όσο περνά ο καιρός τόσο το ενδιαφέρον του κοινού αυξάνεται και η αγωνία κορυφώνεται.

Έτσι, σε δύο μήνες από τώρα θα απολαμβάνουμε 5 επεισόδια κάθε εβδομάδα. Αλλαγή που όλοι περιμένουμε πώς και πώς!

Διαβάστε επίσης