Παρασκευή, 12 Αυγούστου

ΜasterChef 2! Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει πως θέλει να είναι η γυναίκα της ζωής του: “Το λάθος που κάνουν σήμερα οι κοπέλες είναι…”

Παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και δήλωσε πολλά!

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο κριτής του Master Chef μίλησε στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στον λόγο που δεν έχει παντρευτεί ακόμα αλλά και στο λάθος που κάνουν οι γυναίκες σήμερα. διαβάστε παρακάτω…

«Δεν με θεωρώ sexy, ούτε πάρα πολύ όμορφο. Δεν λέω ότι είμαι άσχημος, αλλά σίγουρα δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο. Έχω μία απλή εξωτερική εμφάνιση. Δεν είμαι νάρκισσος, ούτε πιστεύω ότι είμαι κάτι σπουδαίο εξωτερικά γιατί δεν είμαι!»

Όσο για τον λόγο που ακόμη παραμένει εργένης: «Πάντα έκανα μακροχρόνιες σχέσεις. Από δύο, μέχρι οκτώ χρόνια. Είμαι άνθρωπος των σχέσεων, δεν μου αρέσουν οι επιπολαιότητες. Ωστόσο, ποτέ δεν έγινε μέσα μου αυτό το “κλικ” για να παντρευτώ. Δεν θα σου μιλήσω για την εξωτερική εμφάνιση, αλλά για το βασικότερο για μένα, που είναι ο χαρακτήρας. Για να βρω, λοιπόν, τη σύντροφο με την οποία θα θελήσω να κάνω οικογένεια και να κρατήσει αυτό, θα πρέπει να μου εμπνεύσει ασφάλεια κι εμπιστοσύνη. Να είναι δίπλα μου, να με στηρίζει, να μην υπάρχει ανταγωνισμός, να είναι εκεί σε όλα. Χωρίς όμως να χάνονται οι ρόλοι και η γυναίκα να γίνεται ο «άντρας» της σχέσης. Γιατί πολλές γυναίκες σήμερα κάνουν αυτό το λάθος και οι σχέσεις γκρεμίζονται οι ρόλοι πρέπει να είναι διακριτοί»

Διαβάστε επίσης