Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Αποκαλύφθηκε τώρα! Η συνομιλία που είχαν Άντρη Καραντώνη – Βασιλική Χατζηαδάμου πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής του Alpha Κύπρου

Ποια έστειλε πρώτη μήνυμα και ποιο το περιεχόμενό του

Εδώ και δύο εβδομάδες Άντρη Καραντώνη και Βασιλική Χατζηαδάμου βρίσκονται αντιμέτωπες κάθε Σάββατο βράδυ, στην μάχη της τηλεθέασης, η μεν πρώτη με την “Παραδοσιακή Βραδιά” στο ΣΙΓΜΑ η δε δεύτερη με το “Όσο υπάρχουν τραγούδια” στον Alpha Κύπρου.

Στην αρχή της σεζόν υπήρξε έντονο παρασκήνιο για τις σχέσεις των δύο παρουσιαστριών καθώς η Άντρη Καραντώνη βρέθηκε στη θέση της Βασιλικής Χατζηαδάμου στην επιτυχημένη εκπομπή του ΣΙΓΜΑ ωστόσο πότε δεν υπήρξε κάποια κόντρα μεταξύ των δύο κάτι που αποκάλυψε και σήμερα η Βασιλική Χατζηαδάμου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Love Fm με τον Τάσο Τρύφωνος και τη Χριστιάνα Αρτέμιου.

Όπως είπε η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου η Άντρη Καραντώνη μάλιστα της έστειλε μήνυμα την προηγούμενη μέρα της πρεμιέρας της για καλή επιτυχία αποκαλύπτωντας πρώτη φορά τη συνομιλία που είχαν. “Δεν υπήρξε πότε καμία κόντρα. Δεν είμαστε κολλητές αλλά υπάρχει μια καλή σχέση. Μου έστειλε μήνυμα ότι και οι δύο θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και να έχουμε μια καλή σεζόν” είπε μεταξύ άλλων η Βασιλική Χατζηαδάμου.

πηγή: I love style

Διαβάστε επίσης