Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Έσκασε τώρα! Εκτός Alpha πασίγνωστη τηλεπαρουσιάστρια! Κόβουν την εκπομπή της και σπάνε το συμβόλαιο!

Ένα από τα τηλεπαιχνίδια του ALPHA που εμφανίστηκαν ως «πολλά υποσχόμενα» τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε ήταν το «Slam» με την Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια που δοκιμάστηκε (και πέτυχε) ως κεντρική, δε μοιάζει και πολύ ευχαριστημένη με όσα συμβαίνουν στο πλατώ του απογευματινού τηλεπαιχνιδιού, με τους παίκτες να την έχουν ακούσει πολλάκις να… διαμαρτύρεται στα παρασκήνια.

Δικαίως, θα λέγαμε εμείς. Κι αυτό, διότι η Ελένη προσπάθησε όλον αυτόν τον καιρό να τα βγάλει πέρα σε μια παραγωγή που μόνο αντάξια του καναλιού της Κάντζας δεν τη λες.

Όπως είναι γνωστό, το «Slam» αποτελεί εξωτερική παραγωγή που αγοράστηκε από τον παραγωγό της ο οποίος την πούλησε στον ALPHA. Το studio των γυρισμάτων δεν ανήκει στο κανάλι και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες ούτε των συντελεστών της εκπομπής ούτε των παικτών, οι οποίοι αποχωρώντας… έχουν να πουν τα χειρότερα. Πρόκειται για ένα τόσο παλιό studio, το οποίο κάποτε είχε φιλοξενήσει και τον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1!

Αυτό, όμως, δεν είναι το μόνο πρόβλημα της Ελένης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia.gr, αυτό που έχει εξοργίσει την παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η ανεπάρκεια του παραγωγού να φέρει στο πλατώ «δυνατούς» παίκτες.

Παρά το γεγονός ότι όλοι περνούν από casting πριν παίξουν, δεν είναι λίγες οι φορές που η παραγωγή… ξέμεινε (!) και κάλεσε ανθρώπους από το κοινό ή τον δρόμο να μπουν και να παίξουν.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι μερικοί εξ’ αυτών δεν γνώριζαν καν πώς παίζεται το παιχνίδι. Η Ελένη Τσολάκη είχε κάνει και στο παρελθόν συζήτηση με τον παραγωγό, ζητώντας να γίνεται σωστότερη επιλογή παικτών προκειμένου να μπορέσει κι αυτή να κάνει σωστά στη δουλειά της αλλά μάταια.

Η ίδια καλείται να κάνει πολύωρα γυρίσματα με ανθρώπους που απλά… δεν το’ χουν, με αποτέλεσμα και η ίδια πολλές φορές να μην είναι ευχαριστημένη με όσα βλέπει στην οθόνη της.

Τα παράπονά της έφτασαν μέχρι τους ανθρώπους του ALPHA, οι οποίοι δε μοιάζουν πρόθυμοι να κρατήσουν το «Slam» την ερχόμενη σεζόν που θα ξεκινήσει από Σεπτέμβρη. Αλλά ακόμα και να δούμε το τηλεπαιχνίδι να συνεχίζεται στον ALPHA, το μόνο βέβαιο είναι πως η Ελένη θα λείπει!

Μια απόφαση που έχει ήδη παρθεί και είναι αμετάκλητη. Εξάλλου από την αρχή τα πράγματα δεν ήταν όπως ακριβώς τα περίμενε…

Πηγή: Dailymedia.gr

Διαβάστε επίσης