Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Πανικός! Το ξαφνικό τέλος του Master Chef που αλλάζει τα δεδομένα! Αποκλειστικό.

Αν υπάρχει μία επιτυχία στο φετινό τηλεοπτικό τοπίο αυτή λέγεται “Master Chef”. Το πρόγραμμα που τα προηγούμενα χρόνια ήταν καλό αλλά ρηχό, φέτος έχει μεταμορφωθεί σε ένα δυναμικό ριάλιτι προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα κόντρα ανταγωνιστικό στο Survivor που μαζεύει τηλεθεατές απέναντι στον ανταγωνισμό και έχε μεγάλη επιτυχία στο νεανικό κοινό!

Η μεγάλη επιτυχία του προγράμματος είχε εκπλήξει ακόμη και τους υπεύθυνους του Star, οι οποίοι βλέπουν ένα πρόγραμμα που το περιμένανε στο 18-20% , που υπάρχουν στιγμές που φτάνει μέχρι και 30%. Δικαιολογημένα στέλεχος του Star δηλώνει στο youweekly.gr: “Με ένα φθηνό πρόγραμμα σχεδόν στο 1/5 του κόστους για κάθε επεισόδιο, σε σχέση με το Survivor βρήκαμε το αντίδοτο και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι!”.

 Όπως αντιλαμβάνεστε σο star πετάνε την σκούφια τους για το Master Chef! Έλα όμως που θέλουν δεν θέλουν το πρόγραμμα θα πρέπει να τελειώσει στα μέσα Απριλίου κι εκεί καταλαβαίνετε ότι πέφτουν οι μαύρες πλερέζες…

Ρωτήσαμε το στέλεχος του καναλιού για το τι σκέφτονται να κάνουν προκειμένου να μην χάσουν τόσο γρήγορα ένα τόσο πετυχημένο πρόγραμμα: “Η αλήθεια είναι ότι προβληματιζόμαστε! Από την παραγωγή και από τα δικαιώματα του Master Chef τα επεισόδιο πρέπει να έχουν συγκεκριμένη διάρκεια αλλά και συγκεκριμένες ημερομηνίες που πρέπει να τελειώνει το ριάλιτι μαγειρικής! Ψάχνουμε να βρούμε την φόρμουλα έτσι ώστε να μπορέσουμε να το παρατείνουμε, μέχρι και τέλος Μαΐου. Αυτό ίσως γίνει με την προσθήκη παικτών μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Όλα θα εξαρτηθούν βέβαια από το τι θα πει η παραγωγή, αλλά και θα πρέπει να διαφυλαχτεί το κύρος του παιχνιδιού!”, αυτές είναι οι αποκλειστικές πληροφορίες που έχει το Youweekly.gr για το πιο πετυχημένο ριάλιτι της φετινής τηλεοπτικής σεζόν!

Θα δούμε τελικά αν θα ρίξει αυλαία τον Απρίλιο ή θα το τραβήξουν από τα μαλλιά να πάει μέχρι τέλη Μαΐου!

Διαβάστε επίσης