Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Πρωτοφανές ξέσπασμα κατά του Κουτσόπουλου: «Λίγο ακόμα και θα βγάλει μαστίγιο…»

Πρωτοφανές ξέσπασμα κατά του MasterChef και κυρίως, κατά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έκανε ο Πέτρος Κουσουλός ο οποίος θεωρεί γελοίο το ριάλιτι μαγειρικής και απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται οι κριτές.

«Αυτό το ριάλιτι αγγίζει τα όρια της γελοιότητας. Ειδικά αυτός ο κριτής, ο Κουτσόπουλος, συμπεριφέρεται λες και είναι ο Πρύτανης του πανεπιστημίου και τους επιπλήττει με έναν τρόπο, ο οποίος είναι απαράδεκτος. Αυτά είναι γελοιότητες.

Ριάλιτι μαγειρικής είναι και τους συμπεριφέρεται λες και οι άλλοι πάνε να δώσουν εξετάσεις για να περάσουν στο πανεπιστήμιο. Πώς συμπεριφέρεται έτσι; Μια μπούρδα είναι! Συμπεριφέρονται με αυτόν τον απεχθή τρόπο στους παίκτες για να κάνουν νούμερα και το πετυχαίνουν.

Ο κύριος Κουτσόπουλος λίγο ακόμα και θα βγάλει μαστίγιο και θα αρχίζει να τους μαστιγώνει στον αέρα. Έχουν πάρει κάποιους κριτές που συμπεριφέρονται σαν νούμερα. Να μάθεις πράγματα στους παίκτες με ωραία τρόπο, όχι λες και είμαστε τα SS. Αντέγραψαν όλοι αυτοί, την τακτική Μποτρίνι» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι δεν προτίθεται να ανακαλέσει για τίποτα από όσα είπε, καθώς τα πιστεύει πραγματικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

 

Διαβάστε επίσης