Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Ποια Φαρμάκη; Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου! Φωτογραφία – ντοκουμέντο

Από τότε που έριξε τίτλους τέλους στην επί τόσα χρόνια σχέση που είχε με την Όλγα Φαρμάκη δήλωνε ελεύθερος και ωραίος. Εγώ όμως σας έχω φωτογραφία – απόδειξη πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν είναι μόνος στην ζωή πια, δεσμεύτηκε!

Το love story τους ξεκίνησε λίγο πριν πάει στις Φιλιππίνες μετά από γνωριμία που έγινε μέσω κοινών γνωστών ένα βράδυ… Η κοπέλα δεν μας είναι εντελώς άγνωστη καθώς συμμετείχε πρόσφατα σε ριάλιτι επιβίωσης.

Προφανώς το Youweekly.gr δεν θα μπορούσε να το αφήσει έτσι και γι αυτό τώρα σας έχουμε καυτό ρεπορτάζ!

Η γυναικά που βρίσκεται στο πλευρό του μοντέλου μετά την Όλγα Φαρμάκη – όπως αναφέρουν πληροφορίες μας – είναι η Αποστολία Λυβιάκη, η καλή φίλη του Κωνσταντίνου Βασάλου που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon, “Survival Secret.”

Οι δυο τους μάλιστα βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο πριν από λίγες ημέρες και ήταν πολύ τρυφεροί ο ένας προς τον άλλον… Όλο το βράδυ ήταν μαζί και διασκέδαζαν με φίλους.

Στην παρακάτω φωτογραφία ντοκουμέντο μάλιστα που εξασφάλισε το Youweekly.gr οι δυο τους είναι πολύ κοντά, κρατιούνται χέρι – χέρι και ο Δημήτρης την κοιτάζει μέσα στα μάτια…

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν η σχέση τους έχει προχωρήσει ή αν απλά υπάρχει ένα φλερτ σε αρχικό στάδιο, ωστόσο, άνθρωπος που βρέθηκε κοντά τους την συγκεκριμένη βραδιά μας είπε πως η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη και τα βλέμματα έπεφταν βροχή όπως και οι τρυφερές κινήσεις…

Διαβάστε επίσης