Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Ριζική αλλαγή για την Ελεονώρα Ζουγανέλη! Πως σας φαίνεται το νέο της λουκ!

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μία γυναίκα που τολμά τις αλλαγές και πολύ συχνά ανανεώνει την εμφάνισή της είτε αλλάζοντας το χρώμα είτε το μήκος των μαλλιών της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που τελευταία είχε υιοθετήσει ένα άκρως θηλυκό και ταυτόχρονα ροκ hairstyle επιλέγοντας να διατηρεί τα μαλλιά της σε ένα πολύ κοντό ξανθό καρέ με χαλαρές μπούκλες, αποφάσισε πρόσφατα να κόψει τα μαλλιά της σε ένα αγορέ look. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή.

Η Ελεωνόρα έκοψε αρκετά το μήκος των μαλλιών της, απαρνήθηκε το επιμελώς ατημέλητο look της και επέλεξε ένα α λα γκαρσόν κούρεμα, εμφανώς πιο στιλιζαρισμένο που της ταιριάζει απόλυτα. Όμως για αρχή διατήρησε το χρώμα των μαλλιών της, σε ένα πιο σκούρο μελί τόνο.

Μία απόχρωση που πια ανήκει στο παρελθόν, αφού η τραγουδίστρια έκανε την έκπληξη και μας έδειξε τα μαύρα μαλλιά της από τη σκηνή του Anodos Live Stage όπου εμφανίζεται.

Η Ελεωνόρα εμφανίστηκε με ένα κοντό ασύμμετρο χτένισμα που θυμίζει τα θρυλικά hairstyles της Audrey Hepburn με τις πολύ κοντές αφέλειες και το έντονο μαύρο χρώμα, ένα look που ταιριάζει άψογα στο στιλ και την προσωπικότητά της!

peoplegreece.com

Διαβάστε επίσης