Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Το δράμα του “Αγάπη Μόνο”: Έπιασε την κοπέλα του με τον κολλητό του στο κρεβάτι και πήγε στην… Αννίτα Πάνια κυριολεκτικά αγνώριστος! (video)

Ξεχάστε τον “Αγάπη Μόνο” που γνωρίζατε!

Ο Τάσος Ποτσέπης τις τελευταίες ημέρες ζει το δικό του δράμα αφού έπιασε στα “πράσα” τον έρωτα της ζωής του που ετοίμαζε και να παντρευτεί με τον… κολλητό του! Ναι καλά διαβάσατε! Αλλά το πιο επικό της υπόθεσης είναι πως ο Τάσος πήγε να πει το… δράμα του στην Αννίτα Πάνια την περασμένη Κυριακή!

Ο “Αγάπη Μόνο” ήταν κυριολεκτικά αγνώριστος, εμφανώς επηρεασμένος από το σοκ, αφού οι φωνές και γκαρίδες έδωσαν την θέση τους σε ένα ήσυχο και κουστουμαρισμένο παιδί! Η περιγραφή του συμβάν δίνει κυριολεκτικά “πόνο”!

Ο Τάσος Ποτσέπης σύμφωνα με την περιγραφή του, ήταν σε σχέση εδώ και 10 μήνες με μια κοπέλα, φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ όμως έγινε αυτό που δεν θα ήθελε να πάθει ούτε ο χειρότερος εχθρός του! Πήγε λοιπόν στον Βόλο, όπου έμενε το κορίτσι για να της κάνει έκπληξη με ένα κουτί σοκολατάκια και λουλούδια! Αλλά “τσαπ”, εκεί που μπήκε στο δωμάτιο είδε τον… καλύτερο του φίλο κάτω από τα σκεπάσματα! Αλλά για να μην σας “ζαλίζουμε” απολαύστε το παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.