Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Φαρμακοβιομηχανίες εκβίαζαν γιατρούς με ροζ βίντεο!

Πολυτελή ταξίδια και Call girls φαίνεται πως ήταν τα ανταλλάγματα στους γιατρούς που συνταγογραφούσαν για λογαριασμό μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών.

Όταν όμως υπήρχαν υποψίες ότι οι γιατροί «φλέρταραν» με άλλες εταιρίες τότε οι εκβιασμοί γινόντουσαν με… ροζ βίντεο. Τα συνέδρια που διοργάνωνε η Novartis στο εξωτερικό φαίνεται πως δεν ήταν μόνο επιστημονικού ενδιαφέροντος .

Σε αρκετά από αυτά υπήρχε το …κατάλληλο δόλωμα για να πέσουν στη φάκα οι πελάτες γιατροί. Μαρτυρία – κλειδί «Διοργάνωνε πάρτι μεγαλεπήβολα, καλούσε κόσμο και όπως θα καταλαβαίνετε θα υπήρχαν και οι αιθέριες υπάρξεις, στημένες βέβαια οι οποίες προσέγγιζαν τους γιατρούς.

Τους συνόδευαν σε ποτό, φαγητό, καζίνο» Όλα ήταν προσχεδιασμένα για να κρατούν στο χέρι τα ανυποψίαστα θύματα τους. Τα κυκλώματα έκλειναν «γυναίκες – αράχνες» από site. Εκείνες ήξεραν πολύ καλά ότι αποστολή τους ήταν η αποπλάνηση των γιατρών, με τις κάμερες όμως να καταγράφουν τις «ροζ στιγμές» . Η πλεκτάνη που είχαν στήσει τα κυκλώματα αποσκοπούσε στον εκβιασμό όταν ο γιατρός αποφάσιζε να είναι συνεργάσιμος.

Χαρακτηριστικό είναι το sms που δέχθηκε ογκολόγος στο κινητό του: «Σε βγάλαμε φωτογραφία με την … για να σε θυμόμαστε». Τα κορίτσια συνοδοί έχουν σαν αποκλειστικό πελάτη μεγάλες εταιρείες και εκπαιδεύονται σε αυτό που ονομάζεται business service.

Ήξεραν ότι ο ρόλος τους ήταν να περάσει καλά ο γιατρός αλλά κυρίως να θυμάται ποιός του χάρισε αυτές τις αξέχαστες στιγμές.

 

Διαβάστε επίσης