Τετάρτη, 17 Αυγούστου

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Τριήμερο γλέντι λίγο πριν το γάμο! Οι πρώτες προετοιμασίες και όλες οι λεπτομέρειες!

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζονται για να κάνουν το μεγάλο βήμα στην σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Αυτόν τον καιρό σχεδιάζουν τον γάμο τους και η Χριστίνα πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως θα παντρευτούν στη Σίφνο, με κουμπάρους τη Μαρίνα Βερνίκου και τον σύζυγο της και γνωστό επιχειρηματία. Μίλτο Καμπουρίδη.

Ο γάμος τους θα γίνει Βαθύ της Σίφνου, ενώ το μυστήριο θα τελεστεί στο εκκλησάκι του Ταξιάρχη. Το ζευγάρι δεν επέλεξε τυχαία το συγκεκριμένο μέρος, αφού είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της κουμπάρας τους, Μαρίνας Βερνίκου.

Ο Σάκης και η Χριστίνα , έχουν επισκεφθεί πολλές φορές το νησί και έχουν μείνει κατενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία των κατοίκων, αλλά και από το τοπίο και την ομορφιά του. Μάλιστα επιθυμία του ζευγαριού είναι να ακολουθήσει τριήμερο γλέντι, σύμφωνα με το Secret. Συγκεκριμένα, αναμένεται ένα πάρτι υποδοχής των καλεσμένων, αλλά και άλλο ένα πάρτι μία μέρα μετά το μυστήριο. Η Χριστίνα, που βρίσκεται στην Αθήνα, έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες.

Διαβάστε επίσης