Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου

“Δεν πουλάω την σχέση μου”: Έξαλλη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Η φωτογραφία που χουφτώνει τον Βασάλο και η δημόσια απάντησή της! (Βίντεο)

Στη Γλυφάδα απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός εβδομαδιαίου περιοδικού την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά… μάλλον οι δυο τους παρά ήταν απρόσεκτη!

Σε ένα από τα στιγμιότυπα από την βόλτα τους, η δημοσιογράφος φαίνεται μάλιστα να πιάνει τα οπίσθια του συντρόφου της και να τον χουφτώνει κανονικά!

Για την εν λόγω φωτογραφία και τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε μίλησε στην κάμερα του Πρωινού η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και είπε:

«Αυτή η φωτογραφία δεν ξέρω πώς προκύπτει. Δεν κάνω τέτοια πράγματα δημοσίως. Ίσως να είναι πάνω στην κίνηση αλλά δεν το βρίσκω ότι είναι και κάτι κακό που έχει γίνει τόσος ντόρος. Μια φωτογραφία δεν είναι απόλυτα αυτό που μπορεί να δείχνει… Γέλασα όταν την είδα» δήλωσε η αθλητικογράφος.

Σχετικά με τα σχόλια που άκουσε, δήλωσε: «Ένα σχόλιο με πείραξε. Με πείραξε το ότι “πουλάω τη σχέση” μου. Δεν πουλάω καμία σχέση. Ούτε φωνάζω τους φωτογράφους να έρθουν να με φωτογραφίσουν. Ούτε τίποτα. Με ενοχλεί η άσχημη κριτική που δεν έχει μέσα σεβασμό. Δεν θέλω να μου χαϊδεύουν τα αφτιά. Έχω μάθει και στην αρνητική κριτική και αυτό με κάνει ίσα ίσα πιο δυνατή και καλύτερη. Απλά θέλω να πω σε εκείνους που ασκούν την άσχημη κριτική να είναι λίγο πιο προσεκτικοί στα λόγια τους γιατί γενικότερα άνθρωποι είμαστε και δεν φυτρώνουμε. Από πίσω μας έχουμε ανθρώπους, που ακούγοντας αυτά τα σχόλια, μπορεί να στενοχωριούνται».

Δείτε όσα ανέφερε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης