Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου

Βόμβα από τον Καλυβάτση για Παπαγιάννη και Χυτήριο! «Είχα βαρεθεί την αηδία που μας συνέβη!»

«Είμαι σε καταπληκτική φόρμα» είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην Ντορέττα Παπαδημητρίου και όπως ήταν φυσικό η παρουσιάστρια απόρησε!

«Πώς και έτσι; Η κατάσταση είναι λίγο περίεργη γενικά…» του είπε εκείνη και τότε.. έσκασε η βόμβα!

«Κάποια χρόνια είναι περίεργη η κατάσταση. Και επειδή το συνηθίσαμε και ήμουν και εγώ σε αυτό το τρανς μαζί με όλους τους υπόλοιπους, είναι εδώ και 15-20 μέρες που αποφάσισα ότι δεν έχει νόημα να είμαι έτσι. Τα τελευταία 3-4 χρόνια μπήκα κι εγώ σε αυτή την τρανς.

Επανήλθα έγινα ο Σωτήρης που όλοι αγαπήσαμε. Είχα φύγει. Παρασύρθηκα κι εγώ όπως όλοι μας μέσα σε αυτή την αηδία. (…) Μια αηδία με έβγαλε από αυτή την αηδία. Όλη αυτή η αηδία που μας συνέβη στο Χυτήριο. Αποφάσισα ότι προφανώς και έχω βαρεθεί να ζω κατά αυτό τον τρόπο.

Η παράσταση κατέβηκε γιατί ήταν πολύ μαύρα τα πράγματα. Δεν υπήρχε ούτε κλίμα για να δουλέψεις, ούτε όρεξη. Τελείωσε αυτό το πράγμα. Ήτανε μια τελεία γενικότερα σε όλη αυτή τη διαδικασία που ήταν μαύρη και άραχνη» απάντησε ο ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν ήταν δική μου απόφαση να αντικαταστήσω τον Μάνο Παπαγιάννη. Μου προτάθηκε πολύ καλά ξέρεις, αν θες λες ναι, αν θες λες όχι. Εγώ ήμουν εκεί για ένα συγκεκριμένο ρόλο. Αυτό είχα συμφωνήσει και αυτό υποστήριξα και δεν είχα να κάνω κάτι άλλο. Η τελική απόφαση για να κατέβει η παράσταση ήταν της παραγωγής. Όπως και όλα τα υπόλοιπα. Το αν θα παίξουμε χωρίς τι Σοφία και ό,τι προσπάθεια έγινε για να σωθεί η παράσταση ή να μην σωθεί.»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης