Σάββατο, 13 Αυγούστου

«Φαρμάκι» για Γιώργο Αγγελόπουλο… «Πολύ μου άρεσε στο Τατουάζ, εμένα έτσι κι αλλιώς μου άρεσαν και οι Οικογενειακές Ιστορίες…»

«Αυτή η δραματική σκηνή για την οποία έγινε τόσος ντόρος…»

Η πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ, δεν έμεινε ασχολίαστη από καμία εκπομπή. Όταν η Ναταλία Γερμανού ρώτησε τους συνεργάτες της πως τους φάνηκε, οι άντρες πέρασαν στην επίθεση…

«Πάρα πολύ μου άρεσε. Εμένα έτσι κι αλλιώς μου άρεσαν και οι Οικογενειακές Ιστορίες στον Alpha. Τις παρακολουθούσα…» σχολίασε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης

«Αυτό λέγεται σκίσιμο με το γάντι!» συμπλήρωσε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Μην υπερβάλλω, απλά αυτή η δραματική σκηνή για την οποία έγινε τόσος ντόρος, ήταν όλη μουσική, κάτι πλάνα τσουφ τσουφ τσουφ, ο Ντάνος σκυμμένος πάνω από ένα νεκρό. Αυτό. Έτσι παίζω και εγώ», συνέχισε ο Ραφαηλίδης.

«Αυτή είναι η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου», εξήγησε η Ναταλία Γερμανού.

«Ναι. Αλλά θέλω αν σου πω ότι αν έχεις ηθοποιάρα, αν έχεις τον Κατράκη, του κάνεις ένα γκρο και σου βγάζει όλο τον πόνο του» συνέχισε ο Ραφαηλίδης.

«Συγκρίνεις τον Ντάνο με τον Κατράκη; Για πρώτη εμφάνιση ανθρώπου που δεν έχει καμία επαφή με την υποκριτική, ήταν παραπάνω από αξιοπρεπής. Ήταν και καλός» προσπάθησε να τον υπερασπιστεί η Ναταλία Γερμανού.

Όσο για τον Πέτρο Κουσουλό, εκείνος έκανε έμμεση αναφορά στις δηλώσεις του Δήμου Βερύκιου πως:«Ο Ντάνος μπορεί να εξελιχθεί ως ο νέος Κουρκουλος. Δεν το λέω το λένε εκείνοι που τον έχουν δει. Δεν είναι τυχαία περίπτωση ο Ντάνος». Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Απλά εγώ φοβάμαι ότι έχουν ανεβάσει πάρα πολύ τον πήχη των προσδοκιών, κάποιοι λένε για τον νέο Κούρκουλο…».

Διαβάστε επίσης