Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Η πρώην σύντροφος του Παντελίδη ξεσπά: «Έπαιρνα χάπια, είχα κρίσεις πανικού»

Αρχές του 2011 σε ένα μπαρ στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Η Μαρία διασκεδάζει με την παρέα της, στην οποία θα προστεθεί αργότερα και ο άγνωστος τότε στο ευρύ κοινό Παντελής Παντελίδης.

Είναι ένας ταλαντούχος νέος που ξεδιπλώνει το ταλέντο του σε μικρές μουσικές σκηνές της Αθήνας, αλλά και στο δωμάτιο του σπιτιού του, παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας στίχους που ο ίδιος έχει γράψει, όπως και τη μουσική. «Ημασταν σε ένα μαγαζί από τα μέρη του και γνωριστήκαμε μέσω φίλων. Βρήκε το Facebook μου και έστειλε μήνυμα. Δεν ήμασταν από την αρχή μαζί, υπήρχε ένα πολύ όμορφο φλερτ. Με κυνήγησε πολύ, πάρα πολύ! Ηταν άνδρας-κυνηγός. Λάτρευε το γυναικείο φύλο. Είχαμε, όμως, διάρκεια, δεν ήταν αυτό που λέμε της μιας βραδιάς. Από τον Αύγουστο του 2011 ουσιαστικά ήμασταν μαζί», εξομολογείται η Μαρία Γεωργακάκη στο «Θέμα».

Ακόμη και μερικές ώρες προτού ο Παντελής σκοτωθεί, μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο. «Είναι πάρα πολύ γοητευτικό να γράφει κάποιος τραγούδια για σένα», λέει, αν και προτιμά να κρατήσει για τον εαυτό της τα τραγούδια που της έγραψε.
Ο άνθρωπος που στάθηκε βράχος στο πλευρό της Μαρίας όταν ο Παντελίδης έφυγε από τη ζωή ήταν ο Αλέξανδρος, ένας άνδρας που είχε γνωρίσει μόλις τον τελευταίο μήνα. Είναι εκεί από την πρώτη στιγμή -την πήγε μάλιστα στο νοσοκομείο όταν λιποθύμησε στο άκουσμα της είδησης- μέχρι και σήμερα.

Μετά από όλα αυτά πώς να αρνηθεί την πρόταση γάμου που της έκανε πριν από μερικές εβδομάδες; «Έπαιρνα χάπια όλο αυτό το διάστημα, δεν ντρέπομαι να το πω, καθώς είχα κρίσεις πανικού και πεταγόμουν μέσα στον ύπνο μου. Και ο Αλέξανδρος ήταν δίπλα μου σε όλα, όταν ξύπναγα, όταν ούρλιαζα, και μου κρατούσε το χέρι πάντα. Να φωνάζω αλλουνού το όνομα και με άλλον να ξυπνάω; Νομίζω ότι κανείς άλλος στη θέση του δεν θα το έκανε αυτό. Μάλιστα και ο ίδιος ήταν φαν του Παντελή. Και ένας από τους λόγους που αποφάσισα να μιλήσω ήταν ο Αλέξανδρος.

Είναι άδικο για εκείνον να πατάνε ορισμένοι για μερικά views σε ένα δαχτυλίδι που μου πρόσφερε και πάμε για γάμο και να αναφέρουν έναν άλλον άνθρωπο (τον Παντελίδη) που δεν είναι αυτή τη στιγμή εδώ και που ξέρω ότι θα με ήθελε πολύ ευτυχισμένη. Ημουν η Μαρία του Παντελή, αλλά σήμερα είμαι η Μαρία του Αλέξανδρου».

Διαβάστε επίσης