Κυριακή, 23 Ιανουαρίου

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 17/02

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Ο Άρης πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας μας και να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στον τομέα των σχέσεων. Υπάρχει μια ταραχή γύρω μας και αυτό το αισθανόμαστε έντονα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε ψύχραιμοι και να δούμε τα πράγματα από μια θετική σκοπιά και μια γενικότερη ηρεμία. Το βράδυ καλό θα ήταν να περάσουμε χαλαρές στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα χωρίς να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε ασήμαντα γεγονότα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς.

Κριός

Με οξυδέρκεια και πνευματικότητα θα είστε εξοπλισμένοι, θα δοθεί το έναυσμα για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Η αυτοπεποίθηση σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, δεν αποκλείεται να νιώσετε έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή τις προοδευτικές σας ιδέες, θα είστε σε θέση να τα βγάλετε πέρα σε τυχόν δυσκολίες ή εμπόδια. Το ενισχυμένο πείσμα σας και η δυναμικότητα στην έκφραση σας θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις απόψεις σας, θα πείσετε, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή των συνομιλητών σας. Προχωρήσετε εκφραστείτε και προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό, ανοίγονται δρόμοι υλοποίησης. Σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στα ταλέντα σας, σήμερα στις επαφές και στις συναντήσεις σας θα καταφέρετε να δώσετε δημιουργική κατάληξη.

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα δεν αποκλείεται να βιώσετε ένα ανατρεπτικό ερωτικό γεγονός. Απρόοπτες και πολύ ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο άτομο, η υπόθεση σας θα έχει κατάληξη μακροχρόνιου δεσμού. Θα είναι πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν, έρχεται με ανανεωμένες θερμές και ερωτικές διαθέσεις. Αν τρέφετε αισθήματα γι αυτό τα άτομο τότε αξιοποιήστε τα γεγονότα με αποφασιστικότητα, αυτή τη φορά μεταξύ σας όλα θα είναι διαφορετικά.

Ταύρος

Με αντικειμενικότητα θα σκεφτείτε, σήμερα θα καταφέρετε να εναντιωθείτε στις ψυχικές σας αδυναμίες, βάζετε στην άκρη ανασφάλειες και αρνητικά σενάρια ή εκδοχές. Ο ορθολογισμός και η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο σκέψης, βγαίνετε από αναστολές και ψυχολογικά συμπλέγματα, τολμηρή και αποφασιστική θα γίνει η δράση σας. Στις επαγγελματικές σας συζητήσεις θα μιλήσετε με σαφήνεια και τεκμηριωμένο λόγο, θετική κατάληξη θα δοθεί στις προφορικές σας επιδιώξεις. Συμφιλιώνεστε με οικογενειακό σας πρόσωπο, λύνεται παρεξήγηση που σας είχε παγώσει, αποκτούν οι επαφές σας ισορροπία. Εσείς οι προβληματισμένοι που έχετε αμφιβολίες ή που για κάποια συγκεκριμένη αιτία χάσατε την εμπιστοσύνη σας, μιλήσετε ανοιχτά, εκδηλωθείτε χωρίς καμουφλαρίσματα, θα καταφέρετε να λάβετε τις εξηγήσεις που χρειάζεστε για να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο.

Φίλοι μου Ταύροι, ευχάριστα συμβάντα θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στην καρδιά σας, έρχονται ανατρεπτικά αποτελέσματα. Αφήστε στην άκρη απογοητεύσεις και αναστολές, θα σας δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε συναισθηματική τοποθέτηση. Ένα ραντεβού που θα έχετε θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα φέρουν ριζικές εξελίξεις. Ελκυστικό πρόσωπο θα σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες, τερματίζει η στασιμότητα.

Δίδυμοι

Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας γίνεται ευχάριστη και αρκετά απελευθερωμένη, ο αυθορμητισμός σας θα σας κάνει προσιτούς σε άτομα που θα θελήσετε να πλησιάσετε με επαγγελματικές βλέψεις. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας θα σας ωθήσουν σε τολμηρές ενέργειες, ευνοούνται τα καινούργια επαγγελματικά εγχειρήματα. Δεν θα υπάρξουν δυσκολίες στην εργασιακή σας επικοινωνία, θα είστε σε θέση να φανείτε ευέλικτοι και αδιάλλακτοι, θα επιτύχετε συνεννόηση και συνεργασία. Σας συμβουλεύω να τρέξετε τις επαγγελματικές σας συζητήσεις, μη τρενάρετε οικονομικές συμφωνίες, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό, οι διαθέσεις συγκαταβατικές και όχι εγωιστικές. Στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος κάποιων σοβαρών επαγγελματικών σας υποθέσεων, στα επίμαχα σημεία καλό θα είναι να φανείτε αποφασιστικοί, σε τυχόν επιφυλάξεις ή διλλήματα σκεφτείτε με ορθολογισμό.

Φίλοι μου Δίδυμοι, απρόσμενες συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα θα ανοίξουν νέο ερωτικό ορίζοντα στη ζωή σας, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά καταφθάνει καινούργια ερωτική γνωριμία. Νέες προοπτικές θα σας δημιουργήσει η εμφάνιση ένα προσώπου, που από τις πρώτες σας επαφές θα αλλάξει ρυθμό η καθημερινότητα σας. Καταφθάνουν όμορφες ερωτικές εξελίξεις, θερμός διάλογος θα ανοίξει ερωτική δίοδο, έρχονται σημαδιακές ερωτικές αλλαγές.

Καρκίνος

Προσοχή στην αντιδραστική και πεισματική πλευρά του χαρακτήρας σας, αν εκνευριστείτε ή πιεστείτε υπάρχει κίνδυνος να χάσετε την αυτοσυγκράτηση και τον ορθολογισμό σας. Εσείς που νιώθετε στρεσαρισμένοι ή κουρασμένοι, για σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε τα επαγγελματικά συμβούλια και την ανταλλαγή ιδεών, ενδεχομένως να κινηθείτε με αρνητισμό. Οι άμεσες ή επείγουσες διεκπεραιώσεις ίσως να σας αγχώσουν, μάλλον δεν θα μπορέσετε να ενεργήσετε μεθοδικά. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, η αντίληψη σας θα είναι παρασυρόμενη, η στάση σας επηρεασμένη. Μην προχωρήσετε ή μην αποφασίσετε υπό συνθήκες άγχους θα πέσετε σε λάθη και σε μη συμφέρουσες επιλογές. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εστιάστε στα πρόσωπα που μπορούν να σας χαλαρώσουν και να αναζωογονήσουν τις διαθέσεις σας.

Φίλοι μου Καρκίνοι, ξαφνική και ευχάριστη πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, αν θέλετε κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης τότε δείξτε τη θερμή και θετική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα σημειωθεί συναισθηματικό άνοιγμα αρκεί να φανείτε ειλικρινείς ως προς τα αισθήματα σας. Αν καμουφλάρετε την έλξη που θα νιώσετε, τότε θα υπάρξει ο κίνδυνος να χάσετε μέσα από τα χέρια σας μια δυνατή σχέση αγάπης.

Λέων

Απαλλάσσεστε από το άγχος και τις σκοτεινές ή απαισιόδοξες σκέψεις, η θετική σας διάθεση θα ενισχύσει τη δύναμη σας να κυνηγήσετε στόχους και όνειρα. Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα τονώσει την αποφασιστικότητα σας, αξιοποιήστε τα νέα ανοίγματα που θα προκύψουν. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε με ορθολογισμό, θα ηρεμήσετε, προσπαθήστε να αποφύγετε αποφάσεις που σας δημιουργούν άγχος. Η επιλογή σας να ενεργήσετε με κατανόηση θα λήξει τυχόν εντάσεις, θα περάσει τις σχέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές, σε επίπεδο πιο σταθερό και πιο συναισθηματικό. Ασχοληθείτε με την πνευματική και εσωτερική σας ισορροπία, φροντίστε για την υγεία σας ψυχική και σωματική, καταπιαστείτε με δραστηριότητες ή χόμπι που σας ξεκουράζουν. Πείτε ναι σε προτάσεις για συναντήσεις, οι φιλικές συναναστροφές θα σας ανανεώσουν.

Φίλοι μου Λέοντες, ερωτικό ξάφνιασμα θα λάβει η καρδιά σας, αλλάζουν σκέψεις και ενδεχόμενα από σήμερα. Θερμά λόγια θα σας απαλλάξουν από αρνητικές υποψίες, κάποιος θα σας εκδηλώσει την αγάπη του. Σωστή θα είναι η συναισθηματική σας αντίληψη γι αυτό δε θα πέσετε έξω στις εκτιμήσεις σας. Θα σας πλησιάσει με τρόπο θερμό και εγκάρδιο πρόσωπο, που μέχρι τώρα δεν μπορούσε να βρει την κατάλληλη στιγμή για να σας ανοιχτεί ερωτικά.

Παρθένος

Ευαίσθητη και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, επιθυμία σας θα είναι η συναισθηματική αρμονία και ηρεμία, ωστόσο σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις ίσως να εμφανιστείτε κάπως ευέξαπτοι και νευρικοί. Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να σας εκνευρίσουν απόψεις ή λόγια τρίτων ή κάποια αρνητικά σχόλια που θα ακούσετε. Προσπαθήστε να οριοθετήσετε τον αρνητισμό, το πείσμα ή την εμπάθεια, αποφύγετε την υπερβολή στις αντιδράσεις σας. Η διορατικότητα και η διαύγεια σας θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε γρήγορα και επιτυχώς τις εργασιακές σας υποχρεώσεις, σας δίνω τη συμβουλή να μην αγχωθείτε, κινηθείτε μεθοδικά. Θα υπάρξουν κοινωνικές συναντήσεις και φιλικές προτάσεις, ασχοληθείτε με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε και υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον θα καταφέρετε να ανανεώσετε την ψυχολογία σας.

Φίλοι μου Παρθένοι, ευχάριστες συναντήσεις θα φέρουν νέα ερωτικά ανοίγματα σήμερα. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα καταφέρει να αποτελέσει πρόκληση για εσάς, αποκτά νόημα η ερωτική σας ζωή. Προμηνύεται αρχή καινούργιας ερωτικής σχέσης με αισθήματα έντονα και αμοιβαία, ωστόσο μην προκαθορίσετε το μέλλον αν πρώτα δεν βιώσετε στο έπακρο το παρόν. Αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα και τα παρορμητικά όνειρα.

Σκορπιός

Έρχονται απαντήσεις και αποτελέσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε στον εαυτό σας, θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας και να αναλάβετε δυναμικά ρίσκα. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας ανοίξει καινούργια δίοδο, σας δίνω τη συμβουλή να την αξιοποιήσετε. Θα εμφανιστεί πρόταση που θα διευρύνει τον επαγγελματικό και οικονομικό σας ορίζοντα, θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε, πολύ καλά θα κάνετε και θα πράξετε με ανανεωμένο και διαφορετικό τρόπο σκέψης. Η δυναμικότητα που θα εμφανίσετε σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα σας θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων ή των ανωτέρων σας, σήμερα δεν αποκλείεται να βάλετε μπρος κάποιες νέες επαγγελματικές σας ιδέες.

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σας συμβουλεύω να την εμπιστευτείτε την κρίση σας, όντως θα σας οδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα βάλει την καρδιά σας σε ένα είδος συναισθηματικής δοκιμασίας. Έντονες συζητήσεις και αποκαλυπτικές κουβέντες θα δώσουν μια αισιόδοξη νότα στη σκέψη σας. Θα υπάρξει μεταξύ σας θερμό ραντεβού που θα φέρει ευχάριστες ανατροπές. Σήμερα παίρνετε απόφαση να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά σας αγάπη.

Τοξότης

Θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, επεκτείνονται οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε μεταρρυθμιστικές αλλαγές. Από οξυδέρκεια και εγκράτεια θα διακρίνεστε, στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η σταθερότητα, θα είστε σε θέση να καταλάβετε πως δε σας συμφέρει να τεντωθεί το σκοινί. Διαλλακτική, μεθοδική και αρκετά διπλωματική θα είναι η συμπεριφορά σας, συνειδητά θα κρατήστε θετικές τις αντιδράσεις σας και τις διαθέσεις σας ως προς τους τρίτους. Μια ευχάριστη επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει θα βοηθήσει στο να βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει. Αφιερώστε χρόνο σε προσωπικές και κοινωνικές επαφές, σε συνάντηση που θα προκύψει θα ζήσετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας.

Φίλοι μου Τοξότες, οι σημερινές όψεις, σας φέρνουν αισιόδοξα και ελπιδοφόρα ερωτικά ανοίγματα, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέα ερωτική αρχή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει τη διάθεση σας, τα εξομολογητικά του λόγια θα σας ανανεώσουν. Ερωτικό άτομο απ τα παλιά θα κάνει το βήμα να σας τηλεφωνήσει, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη της συνομιλίας σας.

Αιγόκερως

Επαγγελματική ωριμότητα θα δείξετε στις εργασιακές σας υποθέσεις, έρχονται χρηματικές απολαβές, συναισθηματική ικανοποίηση θα νιώσετε από κριτική που θα σας ασκηθεί. Σήμερα κλείνετε ανοιχτά ζητήματα που σας αγχώνουν, με δυναμισμό αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Ενδεχομένως να υπάρξει απρόοπτη πρόταση, εσείς που αναζητάτε εργασία θα πάρετε τα πάνω σας, ανοίγεται δυνατότητα σταθερής εργασίας μελλοντικών προδιαγραφών. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δημιουργικά βήματα, έρχονται εποικοδομητικά ανοίγματα, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να προχωρήστε και να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας βλέψεις. Η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για ουσιαστικές συζητήσεις, ενεργήσετε με στόχο τα άμεσα ξεκαθαρίσματα, η ανταπόκριση που θα λάβετε δε θα σας απογοητεύσει. Συμφιλιώνεστε εσείς οι τσακωμένοι ή παρεξηγημένοι, δίνετε τέλος στα αρνητικά σχόλια και στις λανθασμένες εντυπώσεις.

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ουσιαστικές θα είναι οι συζητήσεις που θα ανοίξετε με το ταίρι σας, θα βρείτε συναισθηματική κατανόηση, θετικές και ειλικρινείς θα είναι οι προθέσεις σας. Εσείς που διανύετε περίοδο χωρισμού έρχεται ξεκαθάρισμα συμφιλίωση και επανασύνδεση, κλείνουν αρνητικά γεγονότα, ξαναβρίσκει ισορροπία η ερωτική σας ζωή. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ερωτική γοητεία, αξιοποιήστε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο.

Υδροχόος

Δημιουργικές προτάσεις θα ακούσετε, σε επαγγελματικές συζητήσεις θα συμμετέχετε, η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σας θα σας ανοίξουν δίοδο προόδου, δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδεχόμενο προαγωγής. Σήμερα θα δείτε με πιο υπεύθυνο και πιο σοβαρό μάτι κάποιες επαγγελματικές καταστάσεις, επικεντρωθείτε στις συνεργασίες σας. Σε εργασιακές σας υποθέσεις που επείγει η διεκπεραίωση τους θα εμφανιστείτε πρακτικοί και αποδοτικοί. Σε οικονομικά θέματα αγορές ή πωλήσεις δείξτε ενδιαφέρον στα επενδυτικά ενδεχόμενα, προσπαθήστε να σιγουρέψετε την ασφάλεια των χρηματικών ποσών που θα διαθέσετε. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα συμπεριφερθείτε σταθερά και ώριμα κάνοντας τα κοντινά σας άτομα να νιώσουν ασφάλεια, εμπιστοσύνη και συναισθηματική ισορροπία. Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας και η στάση σας, θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κύκλος των γνωριμιών σας.

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα ανατροπές θα υπάρξουν στην σκέψη και στην καρδιά σας, δεν αποκλείεται να αλλάξει η πορεία της ερωτική σας ζωής. Έρχεται ριζικό αποτέλεσμα που θα φέρει απρόοπτες δεσμεύσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κινηθείτε δραστικά και να προχωρήσετε στους σχεδιασμούς σας. Η συγκαταβατικότητα σας θα σας κάνει προσιτούς δίνοντας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο την ευκαιρία να σας ανοιχτεί ερωτικά.

Ιχθύς

Προσοχή στην αντιδραστικότητα και στην μεγαλοποίηση των καταστάσεων, προσπαθήστε να εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Εσείς οι ψυχολογικά ταραγμένοι ή στρεσαρισμένοι για σήμερα τουλάχιστον καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, ελλοχεύει κίνδυνος να σας οδηγήσουν σε αντιδραστικές κινήσεις που ίσως αργότερα να μετανιώσετε που τις πράξατε. Προσπαθήστε να κρατήσετε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις και τις εξάρσεις σας, διατηρήστε αισιόδοξο κλίμα στην ψυχολογία σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να συναντηθείτε και να επικοινωνήσετε, ενισχύστε την κοινωνική σας διάθεση. Μείνετε μακριά από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε, συνδεθείτε περισσότερο με τα αγαπημένα ή οικογενειακά σας άτομα. Αν εκφραστείτε με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό θα καταφέρετε να βρείτε την συναισθηματική κατανόηση που χρειάζεστε.

Φίλοι μου Ιχθείς, μια τυχαία συνάντηση θα σας δώσει το άνοιγμα να συνομιλήσετε με πρόσωπο που στην πορεία το φιλικό σας ενδιαφέρον θα γίνει ερωτικό. Αποκαλυπτικά λόγια θα αλλάξουν τις συνθήκες ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που μεταξύ σας πάντα υπήρχε κρυμμένη έλξη. Έρχονται απρόσμενα γεγονότα που θα ζωηρέψουν για τα καλά τις ερωτικές σας διαθέσεις, η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ραντεβού που θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις.

Διαβάστε επίσης