Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Βόμβα στο Survivor 2: Ο δεύτερος επώνυμος άντρας που μπαίνει στο παιχνίδι! Ο πιο περιζήτητος εργένης…

Από την ώρα που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως θα μπουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι, 2 στους Μαχητές και 2 στους Διάσημους, εμείς στο Youweekly.gr κάνουμε ότι καλύτερο για εσάς και προσπαθούμε να μάθουμε τα ονόματα που θα ταξιδέψουν για Άγιο Δομίνικο!

Η πρώτη προσθήκη που θα γίνει στο παιχνίδι είναι η guest εμφάνιση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από το survivor 1, ο οποίος θα πάει να δώσει συμβουλές στους παίκτες και ενδεχομένως να παίξει μαζί τους κάποιο αγώνισμα.

Το Youweekly.gr σας αποκάλυψε πως η παραγωγή έχει καλέσει και άλλον παίκτη στον Άγιο Δομίνικο από το Survivor 1 και ταυτόχρονα έγινε πρόταση και στον Γιώργο Αγγελόπουλο να πάει.

Χθες σας αποκάλυψαμε στο Dimis Blog τα 3 ονόματα που θα μπουν στο παιχνίδι, τους νέους παίκτες.

Φυσικά, σας αφήσαμε μία έκπληξη, για την δεύτερη επώνυμη που θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης αναφέροντας σας πως είναι όνομα φωτιά και σας το αποκαλύψαμε με νέο ρεπορτάζ!

Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως ακόμη ένας Διάσημος άντρας θα κάνει την εμφάνισή του στο ριάλιτι επιβίωσης και αυτός δεν είναι άλλος από τον πιο περιζήτητο εργένη, Ιβάν Σβιτάιλο!

Όπως καταλαβαίνετε όταν συμβεί αυτό και αυτοί οι παίκτες μπουν στο παιχνίδι θα ταράξουν σίγουρα τα νερά στον Άγιο Δομίνικο!

Διαβάστε επίσης