Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Χωρισμός βόμβα! Έδωσαν τέλος στην σχέση τους Βλάχος – Τριανταφυλλίδου!

Μία πολύ άσχημη είδηση επιβεβαιώθηκε μόλις από το Youweekly.gr και αυτή η είδηση αφορά για έναν χωρισμό ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού!

Ο λόγος για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Πάνο Βλάχο, ένα ζευγάρι που αγαπήσαμε στην σειρά “Μην αρχίζεις την Μουρμούρα”.

Οι δυο τους αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και να μεταναστεύσουν στην Αμερική για ένα καλύτερο “αύριο” μιας και το θέατρο και η τηλεόραση στην Ελλάδα πέρασε πολύ μεγάλη κρίση!

Ενώ όλα έδειχναν ότι πήγαιναν πολύ καλά μεταξύ τους και χάραζαν μία κοινή πορεία, τελικά ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην σχέση τους! Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr που τις μετέφερε άνθρωπος από το στενό περιβάλλον τους, περνούσε κρίση αρκετούς μήνες…

Έντονοι καυγάδες, διαφωνίες στα επαγγελματικά έκανε τους δυο τους να αποφασίσουν να χωρίσουν! Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος μετέφερε στο Youweekly.gr, πως ένας από τους δύο ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και αυτό δημιουργούσε και πρακτικά πρόβλημα στην σχέση! Κυρίως όμως… τα επαγγελματικά και οι δύσκολες συνθήκες μπήκαν ανάμεσα τους…

Αν είναι οριστικό ή θα υπάρξει επανασύνδεση; Μόνο αυτοί ξέρουν! Το σίγουρο είναι ότι ο χωρισμός έγινε με ένταση αφού ο ένας έκανε τον άλλο unfollow από το Instagram !

Διαβάστε επίσης