Τετάρτη, 10 Αυγούστου

PowerOfLove, Αθηνά Χρυσαντίδου: Το Μυστήριο Λύθηκε! Δείτε Πόσο χρονών είναι πραγματικά η «19χρονη»!

Απίστευτο σκηνικό στο Power Of Love Gala με την Αθηνά Χρυσαντίδου και την ηλικία της.

Πολύς λόγος γίνεται για την ηλικία της Αθηνάα Χρυσαντίδου στο Power of Love και πόσο χρονών είναι.

Όταν η Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε στην Αθηνά Χρυσαντίδου λέγοντας: «Αθηνά παιδί μου, που είσαι και το πιο μικρό κορίτσι εδώ μέσα, μόλις 19…», ακούστηκε από την πλευρά των αγοριών το σχόλιο: «Και καλά».

Πόσο χρονών είναι η Αθηνά Χρυσαντίδου;

«Επειδή είμαι καθαρός άνθρωπος και ειλικρινής, δεν έχω να κρύψω κάτι εδώ πέρα, δηλαδή ούτε από τους συμπαίκτες μου, ούτε από τους ανθρώπους που με βλέπουν και ξέρουν. Αν ήμασταν σε ένα φιλικό επίπεδο θα έδειχνα και την ταυτότητα μου. Δεν έχω τέτοιο κόμπλεξ, ούτε τέτοιο θέμα γιατί δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Απλά δεν βλέπω τον λόγο ούτε να απολογηθώ, ούτε να δείξω κάτι».


Πόσο χρονών είναι η Αθηνά Χρυσαντίδου;

Η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι μισή πόντια και μισή Ρωσίδα. Ποια είναι η ηλικία της παίκτριας του Power of love;

Η Αθηνά Χρυσαντίδου έχει τελειώσει τουριστικά, μιλάει Ρώσικα και Αγγλικά και θέλει να τελειώσει και Δραματική σχολή γιατί της αρέσει το θέατρο και η τηλεόραση.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου δηλώνει «19» ετών εδώ και τρία χρόνια και όλοι αναρωτιούνται, πόσο χρονών είναι τελικά αυτό το κορίτσι, που από το πλευρό του Λευτέρη Πανταζή βρέθηκε στο σπίτι του έρωτα ψάχνοντας το άλλο της μισό.

Πριν ενάμιση χρόνο την είχαμε δει στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή, ωστόσο, τότε η ίδια δήλωνε απλά φίλη του τραγουδιστή. Πριν έναν χρόνο, πήγε στο Ραντεβού στα τυφλά με τον Μάρκο Σεφερλή με σκοπό να βρει το ταίρι της και δήλωνε 19 χρονών. Την ίδια ηλικία όμως είχε και στην εκπομπή Parole της Αννίτας Πάνια.

Από την άλλη υπάρχουν ήδη δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που αναφέρουν οτι η ηλικία της Αθηνάς Χρυσαντίδου είναι 24 ή ακόμα και 26 χρονών.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Διαβάστε επίσης