Κυριακή, 23 Ιανουαρίου

Όλα στη Φόρα: Αυτή είναι η Παίκτρια του Power of Love που Πρωταγωνιστεί σε Ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη! – Φωτογραφίες βίντεο

Πολλή συζήτηση γίνεται τις τελευταίες ώρες για την παίκτρια του Power of Love, Γκαμπριέλα, τη σχέση της με τη Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Δημήτρη Σειρηνάκη.

Η Γκαμπριέλα είναι από τις παίκτριες που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία της στο Power of Love, λόγω του δυναμικού του χαρακτήρα της.

Η όμορφη Γκαμπριέλα έχει άποψη για όλους και καταφέρνει να βλέπει πίσω από τις συμπεριφορές, αποδεικνύοντας οτι είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα.

Η ίδια ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει τη φιλία της με τη Τζούλια Αλεξανδράτου, κάτι που διέρρευσε στο Twitter.

Η ίδια η Τζούλια Αλεξανδράτου ανέβασε τον Ιανουάριο φωτογραφία με την Γκαμπριέλα που έφερε τη λεζάντα: “Μαζί με τους όμορφους φίλους μου”.

Δείτε τη φωτογραφία της Γκαμπριέλας με την Τζούλια Αλεξανδράτου:

Από εκεί και πέρα έχει ξεσπάσει μια συζήτηση στο twitter που θέλει τη Γκαμπριέλα να πρωταγωνιστεί σε ταινία του Σειρηνάκη με τίτλο Sirina Ερασιτεχνικό #61 Άρτεμις η αδίστακτη γειτόνισσα.

 

Η αλήθεια είναι οτι ακόμα και αν η Άρτεμις μοιάζει στη Γκαμπριέλα, τόσο στην εμφάνιση όσο και στη φωνή, δεν είναι δυνατόν να αναγνωρισθεί καθώς φοράει μάσκα.

Σε κάθε περίπτωση, η Γκαμπριέλα μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο Power of Love, και δεν υπάρχει λογος να νιώθει άσχημα ό,τι και αν έχει κάνει στο παρελθόν.

Γκάμπι, είμαστε μαζί σου. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Διαβάστε επίσης