Τρίτη, 25 Ιανουαρίου

Τα καυτά φιλιά της Κατερίνας Χαλικιά με τον Φώτη Γιαννιώτη μπροστά στον φακό!

Το ωραιότερο τρίποντο της ζωής της έχει πετύχει τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Κατερίνα Χαλικιά, όσο δηλαδή κρατάει η σχέση της με τον Φώτη Γιαννιώτη.

Η γνωριμία της με τον καρδιοκατακτητή των 90s –που στα μάτια της παραμένει… Θεός μέχρι σήμερα– κρατάει βέβαια περισσότερα από δέκα χρόνια, από την εποχή που το μοντέλο διατηρούσε μαγαζί στο Παγκράτι.

Τότε, ως μπασκετμπολίστρια του Παναθηναϊκού, είχε επισκεφτεί τον χώρο του και θέλησε να βγάλει φωτογραφία με εκείνον και τον συνέταιρό του Μάνο Πανταζή, χωρίς όμως τότε να προχωρήσει η σχέση τους σε κάτι περισσότερο.

Το σωστό timing ήρθε τυχαία, όπως συμβαίνει στις πιο όμορφες ιστορίες αγάπης, συναντήθηκαν στον δρόμο και πήγαν για έναν καφέ. Αυτός ο καφές εξελίχθηκε σε τέσσερα χρόνια σχέσης και μπορεί το ζευγάρι σήμερα να αποφεύγει τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις, ωστόσο δεν κρύβει τον έρωτά του.

Μέχρι στιγμής και οι δύο εμφανίζονται επιφυλακτικοί σε ό,τι αφορά το επόμενο βήμα, δηλαδή τον γάμο, με την Κατερίνα Χαλικιά να δηλώνει σε συνέντευξή της, πως δεν βιάζεται, αφού ήδη έχει παντρευτεί μία φορά, και να συμπληρώνει με νόημα πως «ποτέ δεν ξέρεις».

 

Διαβάστε επίσης