Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Σκάνδαλο στο Power Of Love! Παίκτρια φαβορί ΔΕΝ είναι ελεύθερη, παντρεύεται το καλοκαίρι και μπήκε στο παιχνίδι για τα λεφτά και μόνο! Ο λόγος για την…

Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες του “Power Of Love” έχουν ταράξει την καθημερινότητα μας και ξεκολλήσαμε λίγο από το “πολύ Survivor”.

Μετά τον Δώρο Παναγίδη και την κρυφή προσωπική του ζωή, δεν έχει μόνο ένα παιδί στο επίκεντρο έρχεται κι άλλη μια παίκτρια – φαβορί, η οποία έχει βρεθεί στο ριάλιτι της αγάπης για να βρει τον έρωτα!

Ο λόγος για την Γκαμπριέλα για την οποία σήμερα έρχεται στο φως της δημοσιότητας μία απίστευτη αποκάλυψη που δεν ήξερε κανείς και αλλάζει την ροή του παιχνιδιού! Τελικά δεν είναι μόνο ο Δώρος που έκρυβε πράγματα για την ζωή του!

“Η Γκαμπριέλα δεν είναι ελεύθερη. είμαστε μαζί σε σχέση και θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Μύκονο. Τυχαία μπήκε στο Power Of Love σαν μια δοκιμασία για την σχέση μας!”, είπε στην εφημερίδα Espressoο αστρολόγος Άρης Παπαδογιάννης για την σχέση του με την Γκαμπριέλα η οποία υποτίθεται έψαχνε την αγάπη στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ!

“Είναι φυσικό να ζήλεψαν όταν βλέπω άντρες να την πολιορκούν! Όμως, της έχω εμπιστοσύνη κι αυτό φάνηκε, αφού δεν φλέρταρε με κανέναν και είναι μαζεμένη!”, εξομολογείται ο αγαπημένος της Γκαμπριέλας και συνεχίζει στην εφημερίδα λέγοντας: “Σκοπεύουμε να παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Μύκονο! Θα συνδυάσουμε διακοπές και δουλειά μαζί! Άλλωστε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία ξεκίνησε μαζί μου!”.

Εμείς τώρα… να ευχηθούμε η ώρα η καλή λοιπόν!

Διαβάστε επίσης