Τετάρτη, 17 Αυγούστου

Σοκαριστικές στιγμές για τον Τριαντάφυλλο! Μπήκαν με τσεκούρια μέσα στο σπίτι του!

Μόνο εφιάλτης μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που έζησε ο Τριαντάφυλλος, χθες το απόγευμα, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του στο Πόρτο Ράφτη με τσεκούρια!

Ο γνωστός τραγουδιστής βρισκόταν στην Κύπρο για συναυλία όμως δεν τον είχαν ακολουθήσει η σύζυγος και το παιδί του, γεγονός που πραγματικά σόκαρε όλους τους οικείους του μετά την είδηση της ληστείας.

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε τις σοκαριστικές αυτές στιγμές στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέροντας πως όλα συνέβησαν γύρω στις 18,30 το απόγευμα χθες και ενώ η σύζυγός του και ο μόλις 22 μηνών γιος τους ετοιμάζονταν να φύγουν από το σπίτι.

Οι δράστες περίμεναν τη γυναίκα και το μωρό τους, σύμφωνα με το g-point, να φύγουν από το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη και τότε ήταν που μπήκαν μέσα σπάζοντας την πόρτα από τη μεριά του παιδικού δωματίου!

Τα όσα συνέβησαν κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος του σπιτιού, ενώ ο τραγουδιστής ενοχλημένος από την έλειψη αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή, ξέσπασε, καθώς τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή των πιο αγαπημένων του προσώπων ενώ η αστυνομία χρειάστηκε τέσσερις ολόκληρες ώρες για να βρεθεί στο σημείο της ληστείας.

Οι άγνωστοι, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλει ο τραγουδιστής, κατάφεραν να πάρουν από το σπίτι χρήματα και κοσμήματα αλλά η μεγάλη ανακούφισή του είναι πως η οικογένειά του, είναι καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό για τον ίδιο…

Διαβάστε επίσης