Τετάρτη, 17 Αυγούστου

Παιδεραστής στραγγάλισε 10χρονο αγόρι, το διαμέλισε και σκόρπισε τα κομμάτια του στην πόλη επειδή αντιστάθηκε στον βιασμό

Ένας παιδεραστής που παρέσυρε ένα 10χρονο αγόρι στο διαμέρισμά του και το στραγγάλισε μέχρι θανάτου πριν διαμελίσει το σώμα του και το σκορπίσει σε διάφορα σημεία στην πόλη, αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας φυλάκισης.

Ο Alexander Georgievskiy καθόταν σε μία καφετέρια ενός σιδηροδρομικού σταθμού όταν είδε το θύμα του, τον Ruslan Korolev, να περπατάει προς την πλατφόρμα στην πόλη Ortadnoe, 25 μίλια ανατολικά της Αγίας Πετρούπολης, στη Ρωσία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 10χρονος παρατηρούσε το τρένο και περίμενε να σταματήσει για να ανέβει στην οροφή του επόμενου βαγονιού.

Ο Georgievskiy ακολούθησε το αγόρι στην πλατφόρμα και του έπιασε την κουβέντα.

Στη συνέχεια, κάλεσε το αγόρι στο διαμέρισμά του για να του δώσει γλυκά.

Αρχεία κάμερας παρακολούθησης δείχνουν το παιδί σε ένα τοπικό κατάστημα όπου ο άντρας φαίνεται να αγοράζει κέικ και βότκα.

Στη συνέχεια φαίνεται να οδηγεί το αγόρι στο διαμέρισμά του, όπου άρχισε να πίνει αλκοόλ και προσπάθησε να το βιάσει.

Όταν ο τρομοκρατημένος 10χρονος αρνήθηκε, ο Georgievskiy εξοργίστηκε.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Anastasia Gluschenko δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ: “Μετά από αυτό, ο Georgievskiy στραγγάλισε και διαμέλισε το αγόρι.”

“Στη συνέχεια έκρυψε τα μέρη του σώματος του αγοριού σε διάφορα σημεία στη γύρω περιοχή και στην Αγία Πετρούπολη.”

Αρχικά, η αστυνομία ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του αγοριού από την οικογένειά του στα τέλη του Οκτωβρίου.

Αλλά τότε άρχισαν να βρίσκουν μέρη του σώματός του που ήταν διάσπαρτα σε όλη την πόλη και κατάλαβαν ότι έχουν ν’ αντιμετωπίσουν μια υπόθεση δολοφονίας.

Στη συνέχεια, πριν από δύο εβδομάδες, ο Georgievskiy εντοπίστηκε σε ένα βίντεο μιας κάμερας ασφαλείας.

Συνελήφθη στις 21 Δεκεμβρίου και αργότερα κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του παιδιού, αφού ομολόγησε και αποκάλυψε πού είχε κρύψει τα υπόλοιπα μέρη του σώματός του.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ο δράστης ερωτήθηκε επίσης για την εξαφάνιση ενός 6χρονου αγοριού που χάθηκε πριν από έξι χρόνια.

Σήμερα ο Georgievskiy αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Διαβάστε επίσης