Κυριακή, 23 Ιανουαρίου

Δικαίωση για την Έλενα Παπαρίζου στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη με τον Τόνυ Μαυρίδη

Μια μεγάλη ανακούφιση φαίνεται πως πήρε η Έλενα Παπαρίζου. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έθεσε στο αρχείο τη μήνυση που είχε υποβάλλει σε βάρος της ο πρώην σύντροφός της, Τόνυ Μαυρίδης, ο οποίος την κατηγορούσε για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος, καθώς δεν προέκυψαν σε βάρος της στοιχεία για την διάπραξη αδικημάτων.

Έτσι, η αγαπημένη τραγουδίστρια δικαιώνεται, όσον αφορά το ποινικό σκέλος της πολύκροτης διαμάχης της με τον μουσικό παραγωγό, περίπου έναν χρόνο μετά την έναρξη της προκαταρκτικής εξέτασης.

Να θυμίσουμε πως ο Τόνυ Μαυρίδης είχε καταγγείλει στη μήνυση πως η Έλενα Παπαρίζου είχε υπεξαιρέσει χρήματα από την ετερόρρυθμη εταιρεία, στην οποία ήταν εταίροι ο ίδιος και η τραγουδίστρια. Μετά την κατάθεση της μήνυσης, η Εισαγγελία είχε δώσει παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι ισχυρισμοί του Τόνυ Μαυρίδη ευσταθούν και αν η τραγουδίστρια είχε διαπράξει το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνταν από τον επί σειρά ετών σύντροφο και μάνατζέρ της.

Image result for Τόνυ Μαυρίδη

Όπως επιβεβαίωσε στην Espresso, ο δικηγόρος της Έλενας Παπαρίζου, Χρήστος Μήλιος, από το πόρισμα που συνέταξε ο εξειδικευμένος πραγματογνώμων δεν προέκυψαν στοιχεία που να συνηγορούν στην εκδοχή ότι η γνωστή τραγουδίστρια είχε διαπράξει το αδίκημα, με αποτέλεσμα η μήνυση του Τόνυ Μαυρίδη να κριθεί ανεπαρκής και να καταλήξει στο αρχείο.

Image result for Τόνυ Μαυρίδη

Διαβάστε επίσης