Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Πέτρος Φιλιππίδης: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για το θάνατο του Χρήστου Σιμαρδάνη

Λίγο πριν τα 61α γενέθλιά του ο Χρήστος Σιμαρδάνης άφησε την τελευταία του πνοή και σκόρπισε τη θλίψη στους φίλους, τα αγαπημένα του πρόσωπα και όλους τους ανθρώπους που τον αγάπησαν μέσα από τους ρόλους του στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Ένας από τους πολύ καλούς του φίλους, ο Πέτρος Φιλιππίδης ράγισε μάλιστα καρδιές με το μήνυμα του μετά την είδηση του θανάτου του Χρήστου Σιμαρδάνη. Οι δυο ηθοποιοί συνεργάζονταν τα τελευταία χρόνια -τους είχαμε δει μαζί στον Ηλία του 16ου, αλλά και στη θεατρική παράσταση “Υπηρέτης με δυο αφεντικά”- και είχαν μια πολύ καλή χημεία.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν τέσσερα χρόνια στην εκπομπή “Στα Καλά καθούμενα” με την Κατερίνα Καραβάτου, ο Χρήστος Σιμαρδάνης έλεγε για τον Πέτρο Φιλιππίδη. “Ο Πέτρος και η Ελπίδα είναι πια οικογένειά μου. Τους τρέφω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Ήταν από τους ανθρώπους που τα τελευταία χρόνια που με την εμπιστοσύνη και την επιμονή με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου”.

Τώρα, όμως, μετά τον αναπάντεχο χαμό του, ο Πέτρος Φιλιππίδης συγκινεί στέλνοντας το δικό αντίο με μια φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας: “Καληνύχτα μικρέ μου πρίγκιπα”.

 

Διαβάστε επίσης