Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Power of love spoiler: Απίστευτη Aνατροπή! Η Aσυλία, το χρηματικό έπαθλο και η Aποχώρηση παίκτη.

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Αυτή την εβδομάδα θα γίνει πραγματικά χαμός. Οι τηλεθεατές του Power of love θα δουν μία σειρά από ανατροπές, εντάσεις, τσακωμούς και φυσικά έρωτες. Το ενδιαφέρον της Κρητικιάς Στέλλας εξακολουθεί να έχει ο Πάνος και αυτό δυσαρεστεί τον Σωκράτη και τον Νίκο, που συνεχίζουν ακάθεκτοι να τα «χώνουν» στο ζευγάρι

Το τηλεοπτικό κοινό όμως έχει διαφορετική άποψη γι’ αυτό και στο επεισόδιο της Παρασκευής, σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές, θα δούμε να βγάζει την Στέλλα αγαπημένη παίκτρια και να κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο το σπίτι των κοριτσιών.

Αυτό σημαίνει ότι από το σπίτι των αγοριών θα αποχωρήσει ένας παίκτης και εδώ έρχεται η μεγάλη ανατροπή. Ο παίκτης που θα φύγει από το «σπίτι της αγάπης» είναι πολύ αγαπητός στο κοινό και δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα.

Όπως όλα δείχνουν ο έρωτας του με την Τζούλια δε θα προχωρήσει και τα κορίτσια θα πάρουν θέση στην αντιπαράθεση αυτή και θα τον ψηφίσουν να αποχωρήσει από το σπίτι. Όσο για το ποιος παίκτης σώζεται από τους συμπαίκτες του; Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σωκράτη, ο οποίος παίρνει την ασυλία προκειμένου να προχωρήσει το ειδύλλιο του με την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης