Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Μάνος Παπαγιάννης – Σοφία Παυλίδου: Υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους; «Πάγωσαν» στο Πρωινό!

“Μου είπε επίσης ότι ένα άλλο πρόσωπο μέσα από το Χυτήριο…”
Μάνος Παπαγιάννης – Σοφία Παυλίδου… Φαίνεται πως έρχονται απίστευτες αποκαλύψεις σχετικά με το επεισόδιο που συνέβη μεταξύ τους στο Χυτήριο, αποκαλύψεις που ενδεχομένως ανατρέψουν πολλά από όσα νομίζαμε για την υπόθεση.

Ο Νίκος Κοκλώνης θα φιλοξενήσει στο επόμενο Celebrity Travel τον Μάνο Παπαγιάννη και την Αγγελική Δαλιάνη. Ο παρουσιαστής ρώτησε για όλα, ακόμα και γι’ αυτά που κανείς δεν τολμά. Τα όσα αποκάλυψε στο Πρωινό, άφησαν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό:

«Αρχίζει και μου λέει κάτι που όλοι ψιθυρίζαμε αλλά κανείς δεν τον είχε ρωτήσει. Δηλαδή, εγώ ήθελα να τον ρωτήσω «Έτρεχε κάτι ερωτικό μεταξύ της Σοφίας Παυλίδου κι εσένα»; Μπροστά στην Αγγελική. Μου απάντησε, το έχω στο επεισόδιο που θα παίξει την Πέμπτη. Η απάντηση θα σας σοκάρει.

Τον ρώτησα αν υπήρχε κάτι ερωτικό. Τι έγινε στο Χυτήριο. Μου τα είπε όλα με λεπτομέρειες.

Μου είπε ότι έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της Σοφίας Παυλίδου, μου έδειξε φωτογραφίες που το πρόσωπό του ήταν γρατζουνισμένο μέσα στα αίματα από την ίδια. Μου είπε ότι είχαν δώσει τα χέρια και ότι ήταν μια παρεξήγηση που λύθηκε, αλλά την επόμενη μέρα πήγε να παίξει και ήρθαν να τον πάρουν οι αστυνομικοί με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Έπαθε σοκ!

Μου είπε επίσης ότι ένα άλλο πρόσωπο μέσα από το Χυτήριο έβαλε λόγια και στις δύο πλευρές».

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.