Σάββατο, 13 Αυγούστου

Power of Love – αποκάλυψη: Η Αθηνά και η Κυριακή γνωρίζονταν από παλιά! Φωτογραφία ντοκουμέντο…

Πολλά τα ερωτηματικά γύρω από την συμμετοχή της Αθηνάς στο παιχνίδι και όλα αυτά που έχουν αποκαλυφθεί για εκείνη κατά την διάρκεια του Power Of Love.

To Youweekly.gr που είναι πολύ παρατηρητικό, είδε κάτι που σχεδόν κανείς σας δεν πρόσεξε. Μία διπρόσωπη κίνηση της Αθηνάς και την φιλία που έχει με παίκτρια του παιχνιδιού και την έκρυψε.

Πριν κάποιο καιρό μπήκαν στο σπίτι δύο νέες κοπέλες! Η μία από αυτές είναι η Κυριακή, ετών 26. Η Κυριακή λοιπόν όταν μπήκε στο σπίτι χαιρέτισε όλες τις κοπέλες και όταν έφτασε στην Αθηνά λέει: “Εσένα εντάξει σε ξέρω!”, με την Αθηνά να την κόβει γρήγορα πριν καν το ακούσουν οι υπόλοιπες και να λέει πάνω από αυτό δίνοντας εντονα το χέρι της: “Αθηνά! Αθηνά! Χάρηκα! Αθηνά με λένε!”, δείχνοντας της ότι ήθελε να κρύψει και από τον κόσμο και από τα κορίτσια την φιλία τους.

To Youweekly.gr όμως σας επιβεβαιώνει με μια φωτογραφία ντοκουμέντο πως η Αθηνά και η Κυριακή είναι φίλες από παλιά! Δείτε παρακάτω στη φωτογραφία τις δυο τους να διασκεδάζουν με το ποτό ανά χείρας παρέα με φίλους:

Διαβάστε επίσης