Σάββατο, 13 Αυγούστου

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (19/3)

Νέα εβδομάδα, νέα αρχή…

ΚΡΙΟΣ
Έχεις ακόμη χρόνο να ανασυνταχθείς, να αναθεωρήσεις και να θέσεις καινούργιους στόχους στα επαγγελματικά σου. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα. Μην υποκρίνεσαι άλλο ότι όλα είναι καλά στη σχέση σου. Λύσε όποια προβλήματα έχεις με τον αγαπημένο σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ευνοούνται νέα ξεκινήματα και νέες συνεργασίες, για αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου χρειάζεται να οργανωθείς καλύτερα και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει ανοιχτές. Στην προσωπική σου ζωή φαίνεται ότι έχεις κάνει κάποιες λάθος κινήσεις και τα πράγματα είναι άνω κάτω. Συζήτησε με τον άμεσα ενδιαφερόμενο και δώσε λύση σε ότι σε προβληματίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Μην αφήσεις τίποτα να σε αποσπάσει από τα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και συμβουλεύσου και τους φίλους σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες εργασίες στο σπίτι σου, επομένως φρόντισε να μην κάνεις περιττά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις με τον αγαπημένο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά στα επαγγελματικά σου και είναι πολύ πιθανό να κάνεις ένα σημαντικό ταξίδι που θα εκτοξεύσει την καριέρα σου. Υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης και για τα οικονομικά σου, αρκεί να κάνεις καλή διαχείριση. Στα αισθηματικά σου να περιμένεις ευχάριστες αλλαγές, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.

ΛΕΩΝ
Η ακαταμάχητη γοητεία σου θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τις ιδέες σου. Ξέρεις να σαγηνεύεις τα πλήθη με τα λόγια σου. Η ενέργειά σου είναι στα ύψη και θα κάνεις πολλές συζητήσεις και συναντήσεις σήμερα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Απέφυγε να πάρεις κάποιο δάνειο αυτή την περίοδο. Η ερωτική σου ζωή θα ανανεωθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο επίκεντρο για ακόμη μια φορά τα επαγγελματικά σου. Έχουν πάρει το δρόμο τους, όμως η παραγωγικότητά σου θα φέρει και άλλες αλλαγές. Απόφυγε με διπλωματία τις κόντρες με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου είναι ακόμη σε περίεργο σημείο. Φρόντισε να αποφύγεις τις λάθος κινήσεις. Τα αισθηματικά σου βαδίζουν σε ήρεμα μονοπάτια.

ΖΥΓΟΣ
Προκλήσεις και τρεξίματα στα επαγγελματικά σου σήμερα. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε περίεργες συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τους συνεργάτες σου. Ιδανική στιγμή να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Με τον αγαπημένο σου θα κάνεις κάποιες συζητήσεις για το μέλλον σας, που φαίνεται ότι θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου αυτό το διάστημα, αλλαγές που θα επηρεάσουν τον τρόπο που κάνεις τη δουλειά σου και θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων, γιατί τα οικονομικά σου είναι ακόμη σε δύσκολο σημείο. Τα αισθηματικά σου βελτιώνονται και ευνοούνται οι νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλές οι προοπτικές για την επαγγελματική σου εξέλιξη, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Η οικογένειά σου θα σε βοηθήσει πολύ στην βελτίωση των οικονομικών σου. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, ο ρομαντισμός σου δεν θα περάσει απαρατήρητος… Ιδανική στιγμή για να κάνεις μία αλλαγή στην εμφάνισή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας το δύσκολο πρόγραμμα της ημέρας. Πλησιάζεις όλο και περισσότερο στην επίτευξη των στόχων σου, γεγονός που σε κάνει πολύ χαρούμενη. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις για τα οικονομικά σου, προς το παρόν φρόντισε να αποφύγεις τις σπατάλες. Η γοητεία σου και η αυτοπεποίθησή σου θα μαγνητίσουν τον αγαπημένο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με προσήλωση και σκληρή δουλειά θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Είναι η συνταγή της επιτυχίας και το ξέρεις. Έγιναν αλλαγές στη δουλειά σου, όμως έχει την πλανητική εύνοια για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Τα οικονομικά σου είναι για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο. Κάνε τις κατάλληλες επιλογές, για να μην βρεθείς εκτός προϋπολογισμού. Προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Οι αμοιβαίοι συμβιβασμοί θα φέρουν θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα επαγγελματικά σου έχουν αισθητή βελτίωση και ίσως βρίσκεσαι πιο κοντά από ποτέ σε αυτήν την προαγωγή που τόσο ήθελες. Θα σου αποφέρει και τις αντίστοιχες οικονομικές εξελίξεις που επιθυμούσες και είσαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Θα λάβεις κάποια χρήματα από εκεί που δεν το περιμένεις. Επένδυσέ τα σωστά. Στα αισθηματικά σου τώρα είναι η στιγμή να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Βγες, διασκέδασε, ενέδωσε στο φλερτ…

Καλή εβδομάδα!

Διαβάστε επίσης