Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Απίστευτη περιπέτεια για γνωστή τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Τι εντοπίστηκε στις αποσκευές της;

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε, πριν μερικές μέρες, στο αεροδρόμιο «Γλαύκος Κληρίδης» της Λάρνακας, ανάμεσα στη Σάσα Μπάστα και την υπεύθυνη στο τμήμα ελέγχου, λίγο πριν την αναχώρηση της τραγουδίστριας για την Αθήνα.

Την αποκάλυψη έκανε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο παραγωγός της Σάσας, Μάριος Χαπέρης, καταγγέλλοντας δημόσια ότι θα κινηθεί νομικά κατά όλων.

Image result for Σάσα Μπάστα

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε:

Σκέφτηκα αν πρέπει να ασχοληθώ και τελικά πρέπει γιατί σίγουρα θα έχει τύχει σε πολλούς. Αφήνω την Σάσα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για να επιστρέψει Αθήνα. Μαζί της είχε μια τσαντούλα με 3 κουτιά ένα μικρό πύργο του Αιφελ και 2 ποτήρια απο Ισπανία μιας και ήρθε απευθείας απο Μάλαγα με στάση Παρίσι. Πάει να περάσει τον έλεγχο και η κυρία (έτσι θέλει να ονομάζεται τουλάχιστο) που ήταν εκεί της λέει αυτή τη τσάντα απευθείας στον κάδο και προχωρήστε.

Έχοντας ύφος αυτοκρατόρισσας. Της λέει η Σάσα ότι είναι 3 μικρά σουβενίρ που τα έφερε από Παρίσι και ότι έχει περάσει άλλα 3 αεροδρόμια έχοντας αυτά χωρίς κανένα θέμα (Μάλαγας, Παρισιού και Ελευθέριος Βενιζέλος). Η “κυρία” συνεχίζει με το υφάκι να της λέει να προχωρήσει. Τότε ζητά η Σάσα υπεύθυνο αεροδρομίου για να ακούσει την απάντηση “Εγώ είμαι η υπεύθυνη και άμα σας αρέσει”. Επιστρέφει η Σάσα έξω στο check in της Cobalt για να δώσει την αποσκευή της και να βάλει μέσα και τη τσάντα με τα πράγματα και ζητάει από την κυρία στο check in το email Και το όνομα της ”υπεύθυνης” για να κάνει καταγγελία.

Ευγενέστατη η κοπέλα εκεί να την εξυπηρετήσει σε όλα και να να προσπαθεί και η ίδια να μιλήσει με την “κυρία” η οποία όμως το αρνήθηκε. Όλα αυτά γιατί τα λέω τώρα;; Έτυχε πάρα πολλές φορές και σε εμένα και σε γνωστούς μου να είναι αντιμέτωποι τέτοιων συμπεριφορών από άτομα εκεί στο αεροδρόμιο και όλως τυχαίως να είναι πάντα γυναίκες. Ίσως να είναι και τυχαίο. Όπως και να χει ας μαζέψει κάποιος πραγματικά ”υπεύθυνος” τους τάχα “υπεύθυνους” εκεί στο αεροδρόμιο γιατί ένας θα βρεθεί να τις μαζέψει για τα καλά και θα βρει και τον μπελά του χωρίς να φταίει κιόλας. Και κυρία ”υπεύθυνη” θα σε ξευτελίσω και εγώ προσωπικά με το όνομα σου και όλα εάν μέσα στο επόμενο 24ωρο δεν βρεις τρόπο και @@ να απολογηθείς για την μα@@@@@@ συμπεριφορά σου. Με αγάπη όλα αυτά και μην με παρεξηγήσεις!!! Έτσι για να γίνεις πραγματικά “υπεύθυνη”.

Σάσα Μπάστα

Διαβάστε επίσης