Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Άσχημα νέα για Κωνσταντίνο Αγγελίδη: «Είναι σαν μικρό παιδί…» – Απίστευτος γολγοθάς

Ποια τα τελευταία νέα για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη;

Τα τελευταία νέα για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και επιχειρηματίας έχει μπροστά του να περάσει έναν επώδυνο Γολγοθά.

Θα χρειαστεί περισσότερους από 14 μήνες συνεχών θεραπειών και φυσιοθεραπειών προκειμένου να μπορεί να αυτοεξυπηρετείται.

Σε όλους τους τομείς. Τόσο στο σώμα αλλά και στην επικοινωνία και τον λόγο.

Είναι σαν να ξεκινάει από την αρχή την ζωή του. Είναι σαν ένα μικρό παιδί που πρέπει να μάθει τα βασικά από την αρχή.

Στο πλευρό του στέκει ως βράχος η γυναίκα του και η οικογένεια του. Εκεί. Δίπλα του.

Μαζί στις θεραπείες, μαζί στα “σηκώματα” από το κρεβάτι. Μαζί τα βράδια. Κι αυτό από μόνο του είναι ηρωικό και βαθιά ανθρώπινο.

Όλοι εύχονται να ξεγελάσει τους γιατρούς, όπως έκανε και με τον θάνατο και να επιστρέψει νωρίτερα δυνατός και υγιής.

Σε λάθος του οδηγού του λεωφορείου φέρεται να αποδίδει το τροχαίο που έστειλε στην εντατική τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, ανήμερα των Χριστουγέννων, η πραγματογνωμοσύνη που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες και φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Έθνος».

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, από την έρευνα που διενεργεί τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του παρουσιαστή, προκύπτει ότι η πρόσκρουση έγινε στο εντελώς δεξιό μέρος του λεωφορείου.

Στο μεταξύ, πληροφορίες της εφημερίδας από κύκλους των ΟΣΥ και ΟΑΣΑ αναφέρουν ότι έχουν ήδη επισκεφθεί το αμαξοστάσιο του οργανισμού πραγματογνώμονες των εμπλεκομένων μερών προκειμένου να εξετάσουν το επίμαχο λεωφορείο με το οποίο συγκρούστηκε ο παρουσιαστής στις 25 Δεκεμβρίου του 2017.

Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό ότι τόσο το λεωφορείο όσο και ο Κωνσταντίνος ήθελαν να πορευτούν στην οδό Καλύμνου με κατεύθυνση προς Βάρη. Ο οδηγός του λεωφορείου όμως έκανε έναν ελιγμό προς τα αριστερά τη στιγμή που ερχόταν με τη μηχανή του ο Αγγελίδης, ο οποίος δεν κατάφερε να τον αποφύγει.

Ως προς το αν υπήρξε κατανάλωση αλκοόλ, απ’ τη δειγματοληψία δεν βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ στο αίμα κανενός από τα εμπλεκόμενα μέρη, ενώ εξετάζεται αν ο οδηγός του λεωφορείου άναψε φλας και μάλιστα έγκαιρα.

Σχετικά με την ταχύτητα, αν και αυτή δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς καθώς έβρεχε και δεν υπάρχουν ίχνη τροχοπέδησης, φαίνεται πως ήταν κανονική, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Το πρώτο σημάδι που δείχνει ότι ο παρουσιαστής δεν κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα είναι η ανυπαρξία ζημιών.

Επιπλέον, ακόμη ένα σημάδι βάσει του οποίου μπορεί να σχηματιστεί εικόνα γύρω από την ταχύτητα που είχε αναπτύξει η μηχανή του Αγγελίδη είναι το πόσο μακριά βρέθηκε. Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη η μηχανή σύρθηκε μόλις λίγα μέτρα από τον τόπο του ατυχήματος.

Αυτό το στοιχείο συνηγορεί ότι ο παρουσιαστής δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε με τη δυνατή, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, πρόσκρουση η μηχανή να βρεθεί πολύ πιο μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε.

Παράλληλα, σύμφωνα με την έκθεση του πραγματογνώμονα «το λεωφορείο βρέθηκε σταματημένο στο αριστερό μέρος της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, γεγονός που δείχνει ότι κινήθηκε από τη δεξιά λωρίδα προς την αριστερή με σκοπό να στρίψει αριστερά στον δρόμο, όπου ήταν το προκαθορισμό δρομολόγιό του.

Έτσι, φαίνεται πως έκλεισε τον δρόμο στη μηχανή η οποία πήγαινε κανονικά στην πορεία της, με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να κάνει ελιγμό για να αποφύγει τη σύγκρουση, χωρίς όμως να τα καταφέρνει».

Διαβάστε επίσης