Σάββατο, 17 Απριλίου

Survivor 2: Ξέσπασε η Σπυροπούλου – Η τεράστια διαφορά των ψήφων και η… συμφωνία «πακέτο».

Κατά κράτος έχασε στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Καθώς όπως μαθαίνω ήταν πολύ πίσω σε ψήφους τόσο από τον Στέλιο Κρητικό όσο και από τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Ήταν η πέμπτη φορά που βγήκε στον τάκο. Τελικά δεν τα κατάφερε…

Από τον Αγιο Δομίνικο μαθαίνω πως όταν έσβησαν οι κάμερες ξέσπασε σε γοερά κλάμματα. Και δεν μπορούσε με κανένα τρόπο να διαχειριστεί την όλη κατάσταση μιας και πίστευε ότι το κοινό θα την κρατήσει μέσα. Στα παρακάτω τώρα:

Επιστρέφει από τον Άγιο Δομίνικο αρκετά κιλά ελαφρύτερη και πολύ πλουσιότερη καθώς όπως πρώτος σας είχα γράψει η συμφωνία ήταν πακέτο. Είτε έμενε μια εβδομάδα είτε μέχρι το τέλος. Απλά αν έφτανε στον τελικό θα άλλαζαν τα δεδομένα.

Φυσικά το ζητούμενο για την Σπυροπούλου δεν είναι αυτό. Αλλά η επιστροφή της στο γυαλί με καινούργια εκπομπή. Υπάρχει συμφωνία με τον Ατζούν Ιλίτζαλι και μένει να δούμε πως θα υλοποιηθεί από την επόμενη σεζόν.

Καθώς στην παρούσα φάση πολύ δύσκολα η Σπυροπούλου θα ενταχθεί στο δυναμικό του ΣΚΑΙ. Η πρώτη συνέντευξη θα είναι όπως είναι φυσικό και επόμενο στην Ντορέττα Παπαδημητρίου ενώ τρία lifestyle περιοδικά πιέζουν ταυτόχρονα και αφόρητα το γραφείο τύπου του ΣΚΑΙγια το πρώτο εξώφυλλο της Ντίνας στην «Μετά Survivor» εποχή. Τέλος εποχής ή η αρχή μιας νέας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ; Το ερώτημα αυτό θα απαντηθεί πολύ σύντομα.

Διαβάστε επίσης