Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό του από τη Φαίη Σκορδά και αποκαλύπτει…

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε πρώτη φορά σε εκπομπή για τον χωρισμό του από τη Φαίη Σκορδά, τη σχέση που έχουν τώρα και αποκαλύπτει ότι το διαζύγιό τους δεν έχει βγει ακόμα!

Ο Γιώργος μιλώντας στο Celebrity Travel και τον Νίκο Κολώνη είπε: «Δεν ξέρω πώς θα αισθανθώ αν δω την Φαίη με νέο σύντροφο. Να μη σου πω ψέματα ότι δεν θα με πειράξει. Μπορεί και να με πειράξει, δεν ξέρω. Την αγαπάω πάρα πολύ. Την εκτιμώ πολύ ως μητέρα. Η σχέση που έχω τώρα με την Φαίη είναι ότι είναι η μάνα των παιδιών μου. Είναι μια πολύ καλή μάνα. Την εκτιμώ πάρα πολύ σαν μάνα, σαν γυναίκα, σαν επαγγελματία. Έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις μαζί της. Μιλάμε και για τα επαγγελματικά μας θέματα.

Στηρίζει ο ένας τον άλλον. Θέλω να είναι ευτυχισμένη. Για έναν άνθρωπο που αγαπάς, που σου έχει χαρίσει δύο υπέροχα παιδιά, θέλεις το καλό του. Χωρίσαμε πάρα πολύ φιλικά και όμορφα, χωρίς τσακωμούς, εντάσεις, γκομενιλίκια, παράλληλες σχέσεις και τέτοια».

Και αποκάλυψε: «Το διαζύγιο δεν έχει βγει, αλλά θα βγει κάποια στιγμή αργότερα. Επειδή ξέρω ότι η Φαίη είναι πολύ καλή μάνα και προτεραιότητά της είναι τα παιδιά, ξέρω ότι θα τον τσεκάρει από δέκα μεριές για να τον γνωρίσει στα παιδιά της.»!

Και δεν δίστασε να πει: «Προς το τέλος υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα που δεν υπήρχε το πάθος που υπήρχε στην αρχή και βγήκαν κάποια άλλα μικροπροβλήματα που δημιουργούσαν εντάσεις. Έχω πράσινο φως, θα μπω στο σπίτι, θα πάρω τα παιδιά, θα τα πάρω από το σχολείο. Απλώς ο μπαμπάς κοιμάται σε άλλο σπίτι, που είναι πολύ κοντά σ’ αυτό της μαμάς. Μας βλέπουν και πολύ μαζί τα παιδιά. Συναντιόμαστε με την Φαίη. Οπότε βλέπουν ότι οι γονείς τους δεν είναι σφαγμένοι»!

Διαβάστε επίσης