Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Χωρισμός-βόμβα στη Κυπριακή showbiz! Την απάτησε με γνωστή ηθοποιό…

Αποκάλυψη! Αριστοτέλους – Εφραίμ: Η απιστία που δεν συγχώρεσε η Χριστιάνα – Αυτή είναι η ξανθιά που μπήκε ανάμεσά τους!

Γι’ αυτούς που δεν γνώριζαν η κοινή ανακοίνωση του Γιώργου Εφραίμ και της Χριστιάνας Αριστοτέλους για το χωρισμό τους έπεσε σαν “κεραυνός εν αιθρία”! Για όσους, όμως, ήξεραν, αυτό ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα μιας σχέσης που δεν πήγαινε άλλο εδώ και αρκετό καιρό.

Image result for ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΡΑΙΜ

Οι άνθρωποι που τους συναναστρέφονταν, πολύ κοντινοί τους, γνώριζαν ότι η Χριστιάνα και ο Γιώργος έπαιζαν θέατρο. Θέατρο για την οικογενειακή τους γαλήνη; Θέατρο για την επαγγελματική τους πορεία; Θέατρο γιατί προσπαθούσαν να τα ξαναβρούνε; Πάντως η πραγματικότητα είναι ότι μπροστά σε φωτογράφους και φίλους έκαναν τους κλόουν. Προσπαθούσαν να αποδείξουν αυτά που δεν αποδεικνύονταν…

Related image
Το θέμα που συζητούσαν όλοι οι δημοσιογράφοι του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ δεν ήταν αν ο Γιώργος και η Χριστιάνα θα χωρίσουν. Το ερώτημα που έβαζαν μεταξύ τους είναι “πότε θα γίνε, γιατί χωρίζουν;”… Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Hallocy.com ο λόγος χωρισμού ήταν ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους. Ένα τρίτο πρόσωπο που στην πραγματικότητα δεν ήταν σημαντικό, αλλά έγινε η αιτία για να διαλυθεί αυτός ο τόσο πετυχημένος γάμος.

Ο Γιώργος Eφραίμ απάτησε τη Χριστιάνα με μια πραγματικά εντυπωσιακή κοπέλα, νεαρή σε ηλικία, ανερχόμενη Κύπρια ηθοποιός, που όπως γνωρίζουμε είχε και πολύ καλές σχέσεις με την παρουσιάστρια.

Related image

Το συμβάν έγινε στην περίοδο των καρναβαλιών όταν οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν και στην καλύτερή τους φάση. Δεν γνωρίζουμε με ποιον τρόπο έφτασε η πληροφορία στα αυτιά της παρουσιάστριας αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι όταν το έμαθε έγινε έξαλλη. Αντιμετώπισε μεν το θέμα με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, χωρίς “κατινιές” και περιττές εντάσεις, όμως δεν άφησε κανένα περιθώριο συζήτησης. «Τέλος. Χωρίζουμε εδώ και τώρα, τα μαζεύεις και φεύγεις…».

Ο Γιώργος καταλαβαίνοντας το λάθος που είχε κάνει προσπάθησε πολύ για να σώσει το γάμο του. Με εντιμότητα και ειλικρίνεια αποκάλυψε στη Χριστιάνα όλη την αλήθεια ζητώντας να τον συγχωρέσει και να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή! Η Χριστιάνα ήταν ανένδοτη. Δεν μπορούσε να χωνέψει σε καμία περίπτωση πώς είναι δυνατόν ο πατέρας του μωρού της, ο άνθρωπος που λάτρευε, που στήριξε με όλες της τις δυνάμεις να της φερθεί με τέτοιο τρόπο.

Image result for ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΡΑΙΜ
Το Hallocy.com μας ρώτησε τη Χριστιάνα Αριστοτέλους σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της σήμερα το πρωί ευθέως αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στην σχέση της με τον Γιώργο Εφράιμ, κι εκείνη απάνησε…….

Να πούμε ότι το ρεπορτάζ είναι προϊόν φαντασίας λόγω της 1ης Απριλίου.
Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Γιώργος Εφραίμ είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια στην Κυπριακη showbiz, οι οποίοι είναι πολύ διακριτικοί όσον αφορά στις δημόσιες, κοινές του εμφανίσεις.
Να απολογηθούμε στους χιλιάδες θαυμαστές του ζευγαριού, αλλά αυτή ήταν η φάρσα της ημέρας και από εμάς..

Στείλτε μας στο email [email protected] τις φάρσες που κάνατε η σας έκαναν σήμερα και εμείς αύριο θα δημοσιεύσουμε τις καλύτερες.

Διαβάστε επίσης