Κυριακή, 14 Αυγούστου

Μόλις διέρρευσε Αριστοτέλους-Εφραίμ: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα βαφτίσουν την κόρη τους Μελίνα

Ήταν 7 Οκτωβρίου του 2017, όταν το πρώτο παιδί της Χριστιάνας Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ, έκανε “πρεμιέρα” στη ζωή της.

Η “βασίλισσα της ψυχαγωγίας” και ο άσος του ποδοσφαίρου ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους με την έλευση της κόρης τους, καρπός του έρωτά τους.Η μικρή μοιάζει στον Γιώργο Εφραίμ με τα χείλη της Χριστιάνας Αριστοτέλους, όπως εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα”.

To ζευγάρι έξι μήνες μετά τη γέννηση της κορούλας τους, ετοιμάζεται σταδιακά για τη βάφτισή της, περιμένοντας ως τώρα να καθοριστεί και το πρόγραμμα του Γιώργου Εφραίμ για να προβούν στον καθορισμό της ημερομηνίας του ιερού μυστηρίου.

χριστιανα

Όπως είχε δηλώσει η αγαπημένη παρουσιάστρια, η εκκλησία που θα βαφτίσει την κόρη της, θα είναι η Αγία Μαρίνα στο Στρόβολο. Ένα μικρό και γραφικό εκκλησάκι με μια μικρή τελετή σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Νονός θα είναι ο αδερφός της Χριστιάνας, Πόλυς Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η ημερομηνία που “κλείδωσε” και θα πραγματοποιηθεί η βάφτιση θα είναι μέσα στον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα την … Κυριακή, 20 Μαΐου.

μαισ

Ενας μήνας και κάτι λοιπόν, για να πάρει και επισήμως το όνομά της, η μικρή μπέμπα που έχει ξετρελάνει τους πάντες στο πέρασμά της.

Και το όνομα αυτής… Μελίνα Εφραίμ!

alphanews.live

 

Διαβάστε επίσης