Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Με εντατικό ρυθμό οι εξετάσεις της Αστυνομίας για το διπλό φονικό, εν αναμονή της κατάθεσης του 15χρονου γιου

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι εξετάσεις της Αστυνομίας σε σχέση με το άγριο φονικό που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην οδό Ζαλόγγου, στο Στρόβολο, με θύματα καθηγητή ιδιωτικού σχολείου και τη σύζυγό του, η οποία εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου.

Τα θύματα βρέθηκαν μέσα σε λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιό τους, ενώ σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή επί των σορών των θυμάτων, που διενήργησε χθες η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, ο θάνατός τους οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ΚΥΠΕ ότι κατά τη διάρκεια σημερινής ημέρας αναμένεται να καταθέσει γραπτώς ο 15χρονος γιος της οικογένειας, η μαρτυρία του οποίου αναφερόταν σε δύο κουκουλοφόρους, που εισήλθαν στην οικία και είπαν στον ανήλικο, ο οποίος επίσης βρισκόταν στην οικία, ότι δεν θα του κάνουν κακό.

Σύμφωνα πάντα με την αρχική μαρτυρία ο 15χρονος βγήκε έξω και ζήτησε βοήθεια από γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.
Υπενθυμίζεται, ωστόσο, ότι από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές η μαρτυρία του 15χρονου κρίνεται πολύ σημαντική, ενώ καθοριστικής σημασίας κρίνεται για την αστυνομία και ο εντοπισμός του φονικού όπλου, το οποίο παρά τις εξονυχιστικές έρευνες δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.
(ΚΥΠΕ/ΕΛΑ/ΑΑΡ)

Διαβάστε επίσης