Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Δημήτρης Σειρηνάκης: Αποκάλυψε πως γίνονται τα casting στις ταινίες του!

Γδύνονται οι ηθοποιοί ή όχι;
Στη Νάνσυ Φαφούτη και στο περιοδικό DownTown έδωσε συνέντευξη ο σκηνοθέτης και παραγωγός ερωτικών ταινιών, Δημήτρης Σειρηνάκης.

Ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσα χρήματα βγάζουν οι πορνοσταρ στην Ελλάδα αλλά και αν γδύνονται τελικά οι ηθοποιοί ή όχι!

Πώς γίνεται ένα casting;

Τα casting γίνονται στο γραφείο και ακολουθεί μια συζήτηση. Δεν έχει να κάνει με σεξ. Το πρώτο πράγμα που κοιτάω είναι ο χαρακτήρας, γιατί όσο καλό σεξ και να κάνεις, τι να μου πει αν εσύ εκείνη την ώρα προσβάλλεις τον παρτενέρ σου; Οπότε «διαβάζω» τον άνθρωπο που έχω απέναντί μου και προσπαθώ να τον καταλάβω από τον τρόπο που θα μου πει «ευχαριστώ» όταν του δώσω τον καφέ, από τον τρόπο που θα κάτσει. Θέλω τα παιδιά με τα οποία συνεργάζομαι να έχουν παιδεία.

Άρα, κανείς δεν γδύνεται σε αυτό το casting;

Όχι φυσικά. Για ποιο λόγο; Νομίζεις ότι δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι γυμνή μια γυναίκα όταν φοράει ρούχα; Δεν είναι σαν τα casting στις τσόντες. Μιλώντας για παιδεία και ηθική, θα ήθελα να σου πω μια ιστορία. Η Κατερίνα είναι Ρωσίδα πορνοστάρ της Sirina, είναι γυναικάρα, κάνει χορό σε strip show και γυρίζει ερωτικές ταινίες αφιλοκερδώς, γιατί προσφέρει τον μισθό της σε φορέα με σπαστικά παιδιά.

Για την ακρίβεια μου έστειλε τα εξής μήνυμα: «Ήμουν στο φανάρι και είδα μία μάνα χωρίς παπούτσια μαζί με το παιδί της που ζητούσε ελεημοσύνη. Νιώθω ξεφτίλα μέσα μου που δεν μπορώ να βοηθήσω αυτή την κοπέλα. Το μόνο που μπορώ να κάνω για να τη βοηθήσω είναι να κάνω σεξ, γιατί αυτό ξέρω να κάνω και αυτό μου αρέσει. Έχεις πρόβλημα από εδώ και πέρα να διαλέξεις έναν φορέα με σπαστικά παιδιά και όλα τα χρήματα να πηγαίνουν εκεί; Εγώ έτσι μπορώ να βοηθήσω και έτσι νιώθω καλά». Και να φανταστείς ότι αυτή την κοπέλα μπορεί κάποιος να την κατακρίνει και να την πει «καριόλα». Και μπορεί κάποιος που είναι εφοριακός, τραπεζικός, να έχει σπουδάσει ΑΣΟΕ, να φαίνεται κύριος στην κοινωνία και να είναι εκβιαστής.

Διαβάστε επίσης