Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (6/5)

Ημέρα γεμάτη δημιουργικότητα και νέες περιπέτειες.

ΚΡΙΟΣ
Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που έχουν προκύψει για να μπορέσεις να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις την προαγωγή που ήθελες ή να βρεις νέα εργασία. Ξέρεις ότι κάποιες καταστάσεις δεν αλλάζουν στα οικονομικά σου, για αυτό θα πρέπει να προσαρμοστείς στα δεδομένα. Μίλησε καθαρά στον αγαπημένο σου για τα συναισθήματά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ξέρεις πολύ καλά πλέον ποιες είναι οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις και εργάζεσαι προς την επίτευξη των στόχων σου. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει, ούτε τα εμπόδια που θα συναντήσεις μπροστά σου. Τα οικονομικά ευνοούνται για αυτό φρόντισε να διαχειριστείς σωστά τη νέα κατάσταση. Θα περάσεις μία υπέροχη ημέρα με τον αγαπημένο σου, με τον οποίο θα κάνετε πολλά και διαφορετικά πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα πάρεις πολλές και σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σου πορεία. Άλλες από ανάγκη και άλλες πιο ουσιαστικές και ευχάριστες. Θα αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων, καθώς έχεις φτάσει πλέον στο σημείο που ξέρεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου, γιατί το τελευταίο διάστημα τον έχεις παραμελήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Χρειάζεται προσοχή στα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα, θα συναντήσεις δυσκολίες για αυτό να είσαι προετοιμασμένη. Μην εγκαταλείψεις τους στόχους σου, ούτε τα όνειρά σου. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, χρειάζεται όμως δουλειά και υπομονή. Μην είσαι κτητική απέναντι στον αγαπημένο σου.

ΛΕΩΝ
Για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα νέα δεδομένα στη δουλειά σου και να μην πιεστείς υπερβολικά, ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά σου. Μην βάζεις όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι. Προσπάθησε από κάθε συνθήκη να βγεις όσο πιο κερδισμένη μπορείς. Να προνοήσεις οικονομικά από τώρα που είμαστε στην αρχή του μήνα, γιατί θα προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα στην πορεία. Η λίγο αυξημένη ματαιοδοξία σου μπορεί να σε οδηγήσει σε άσκοπες αγορές, γεγονός που θα επηρεάσει τη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα προκύψουν αλλαγές στα επαγγελματικά σου, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και κάνε τις σωστές επιλογές για το μέλλον σου. Συνέχισε τις προσπάθειες να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς. Μετά τα μέσα του μήνα θα αρχίσεις να βλέπεις αλλαγές. Η κοινωνική σου ζωή βελτιώνεται σταδιακά, ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου θα φέρει όμως αναστάτωση στη σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ
Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις επαγγελματικές σου δυσκολίες και τις ανασφάλειες που έχεις λόγω κάποιων αποτυχιών που πέρασες. Η καθημερινότητά του θα βελτιωθεί. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη περίοδό τους, για αυτό φρόντισε να μην κάνεις άσκοπες αγορές που θα χαλάσουν τον προγραμματισμό σου. Η επικοινωνία σου με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μία τάξη, αυτό που σε απασχολεί περισσότερο είναι ένα περιουσιακό ζήτημα, το οποίο δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνη σου. Ζήτησε βοήθεια για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα νέα δεδομένα. Να είσαι επιφυλακτική, θα προκύψουν έξοδα που δεν περίμενες. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων για να καλύψεις τις ανάγκες σου. Συζήτησε με τον αγαπημένο σου και προσπάθησε να λύσεις τις διαφορές που έχουν προκύψει ανάμεσά σας. Μην γίνεσαι υπερβολική στις διεκδικήσεις σου και μην δίνεις λάθος εντυπώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις σκεφτεί καλά τις επαγγελματικές σου επιλογές και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για το μέλλον σου. Λειτούργησε με μέτρο και μην καταφεύγεις σε υπερβολικές κινήσεις. Μην αφήσεις τις αδυναμίες σου να έρθουν στην επιφάνεια. Ταξίδια και μετακινήσεις πρέπει να πραγματοποιηθούν αυτήν την περίοδο Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό σημείο, άλλαξε την τακτική σου για να μην χαλάσεις τον προϋπολογισμό σου. Σημαντικό σήμερα να κάνεις πρόσκαιρες υποχωρήσεις για επαναφέρεις την ηρεμία στη σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο θυμός και ο εκνευρισμός δεν είναι σύμμαχοί σου και σίγουρα δεν θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις στα επαγγελματικά σου. Σε απασχολούν πολύ και τα οικονομικά σου, κάνε μία συζήτηση με τα κατάλληλα άτομα και διεκδίκησε αυτά που σου αναλογούν. Στρέψε το δυναμισμό σου σε οικογενειακά ζητήματα που απαιτούν λύση. Με τον αγαπημένο σου στο πλευρό σου θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα καταφέρεις να σημειώσεις μεγάλη εξέλιξη στα επαγγελματικά σου και θα δεις σημαντικές αλλαγές στον χώρο της εργασίας σου. Χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σου, έχεις φτάσει κοντά στον στόχο σου, μην καταστρέψεις τα πάντα τώρα που τα πας τόσο καλά. Βάλε ένα φρένο στα έξοδά σου, μην κάνεις σπατάλες. Ο αγαπημένος σου είναι στο πλευρό σου και σήμερα θα περάσετε μία ημέρα γεμάτη περιπέτεια και ρομαντισμό.

ΙΧΘΕΙΣ
Πολλές και καλές οι επαγγελματικές εξελίξεις που θα έρθουν στα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλά σκαμπανεβάσματα, μην λειτουργείς σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ανέλαβε δράση και σώσε την κατάσταση. Η σχέση σου και κάποια οικογενειακά θέματα εξελίσσονται ικανοποιητικότερα από ότι περίμενες.

Διαβάστε επίσης