Τρίτη, 9 Αυγούστου

Το τρυφερό αντίο του Προέδρου Αναστασιάδη στη μητέρα του – Φωτογραφία

Απεβίωσε χθες Κυριακή 6 Μαΐου και σε ηλικία 94 ετών η Θεανώ Αναστασιάδη, μητέρα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.
Η Θεανώ Αναστασιάδη νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε ιδιωτική κλινική και λόγω της ηλικίας της αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε εισαχθεί στην εντατική.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε επισκεφθεί τη μητέρα του χθες το πρωί, σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, πριν μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του σοβαρά τραυματία αστυνομικού.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, μετά τον θάνατο της μητέρας του, ο Πρόεδρος και η οικογένεια του μετέβησανξανά στην ιδιωτική κλινική.

Πληροφορίες για την κηδεία της έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ευχαριστώντας σύναμμα τους εκατοντάδες πολίτες που του εξέφρασαν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Η μητέρα του Προέδρου Αναστασιάδη κηδεύεται αύριο Τρίτη 8.5.2018 και ώρα 5:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 4:00 μ.μ. και η ταφή θα γίνει στο χωριό Πέρα Πεδί.

Διαβάστε επίσης