Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Γιάννα Τερζή: Τι απαντά σε όσους την κατηγόρησαν για τις ευχές στη Βουλγαρία!

Σάλος προκλήθηκε στην Κύπρο, ύστερα από τις ευχές που έδωσε η Γιάννα Τερζή στην εκπρόσωπο της Βουλγαρίας στην φετινή Eurovision. Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της Ελλάδας έστειλε ευχές μέσα από τα Instagram Stories της τόσο στην Βουλγαρία, όσο και στην Αυστρία, χωρίς όμως να αναφέρει την Κύπρο και την Ελένη Φουρέιρα.

Όπως έγραψε το Newsit Κύπρου: «Η Γιάννα Τερζή ανέβασε στο instastory της, μια φωτογραφία της αγκαλιά με την εκπρόσωπο της Βουλγαρίας γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το καλύτερο μέρος αυτού του ταξιδιού, σ’ αγαπώ κορίτσι μου, ελπίζω να κερδίσεις».

Πριν λίγη ώρα, η γνωστή τραγουδίστρια σε δηλώσεις της στο TLIFE, απάντησε για τις κατηγορίες των Κυπρίων ότι δεν υποστηρίζει την Ελένη Φουρέιρα και υποστηρίζει την Βουλγαρία. Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως όλοι οι καλλιτέχνες αλληλουποστηρίζονται και εύχονται «Καλή επιτυχία» ο ένας στον άλλον και μάλιστα, όσον αφορά την Βουλγαρία η Γιάννα Τερζή δέθηκε σε μεγάλο βαθμό, καθώς έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο και όταν αποκλείστηκε, η εκπρόσωπος έκλαιγε μαζί της στα καμαρίνια.

«Ήθελα να τους ευχαριστήσω και να πω μία ευχή… την υπέρτατη ευχή! Είναι αυτή η συνεννόηση που ευχόμαστε όλοι στον άλλον καλή επιτυχία» είπε χαρακτηριστικά. Η τραγουδίστρια, σε δηλώσεις της τόνισε πως θεωρεί δεδομένο πως θέλει η Κύπρος να πάει καλύτερα από όλες τις υπόλοιπες χώρες.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά την Ελένη Φουρέιρα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ναι μιλήσαμε σήμερα και της έδωσα τις ευχές μου!»

Δες το βίντεο:

Διαβάστε επίσης