Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Θάνατος 10χρονου Σταύρου: Με λευκές μπλούζες στην κηδεία του – Φωτογραφία

– Σε κλίμα βαρύτατου πένθους τελέστηκε η κηδεία του μαθητή Σταύρου Γεωργαλλή – O 10χρονος έχασε τη ζωή του την περασμένη Παρασκευή όταν χτύπησε στο κεφάλι, ενώ έπαιζε μπάσκετ με συμμαθητές του – Πλήθος κόσμου, με λευκές μπλούζες, συνόδευσε τον Σταύρο στην τελευταία του κατοικία

Σε κλίμα βαρύτατου πένθους τελέστηκε στις 2.30 το μεσημέρι από την εκκλησία του Αγίου Επιφανίου στο Αλεθρικό, η κηδεία του μαθητή Σταύρου Γεωργαλλή, 10 χρόνων, ο οποίος έχασε τη ζωή του την περασμένη Παρασκευή όταν κτύπησε στο κεφάλι, ενώ έπαιζε καλαθόσφαιρα με συμμαθητές του στην αυλή του σχολείου του.

Η κηδεία του 10χρονου τελέστηκε δημοσία δαπάνη, σύμφωνα με χθεσινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Στην κηδεία του 10χρονου μαθητή παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων βουλευτές και πλήθος κόσμου, με λευκές μπλούζες, για να πουν το τελευταίο αντίο στον άτυχο 10χρονο.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη χθεσινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, σήμερα οι σημαίες στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, στα Επαρχιακά Γραφεία Παιδείας, στις Υπηρεσίες και τα σχολικά κτήρια όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Δημοτικής, Μέσης, Τεχνικής) κυματίζουν μεσίστιες.

Πηγή φωτό: SigmaLive

 

Διαβάστε επίσης