Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Είναι επίσημο! Ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραδώσει στον Harry τη Meghan Markle

Λύθηκε το μυστήριο για το ποιος θα παραδώσει τη Meghan Markle στην εκκλησία.

Παρά τις φήμες ότι θα την παρέδιδε στον γαμπρό η μητέρα της, τελικά, το παλάτι, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αποκαλύπτει πως τη νύφη θα παραδώσει στον πρίγκιπα Harry, ο πατέρας του γαμπρού, πρίγκιπας Κάρολος.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι χαρούμενος που θα καλοσωρίσει την Meghan Markle στην οικογένεια, με αυτόν τον τρόπο.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η κυρία Meghan Markle ζήτησε από την αυτού υψηλότητα πρίγκιπα της Ουαλίας να την συνοδεύει στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, την ημέρα του γάμου της. Ο πρίκιπας της Ουαλίας είναι χαρούμενος που θα μπορέσει με αυτόν τον τρόπο να καλωσορίσει την κυρία Meghan Markle με αυτόν τον τρόπο στη βασιλική οικογένεια».

Η λύση αυτή προέκυψε μετά την απουσία του πατέρα της Αμερικανίδας ηθοποιού από την τελετή μετά το φιάσκο με τις στημένες φωτογραφίες προετοιμασίας του για το γάμο και την επίσημη δικαιολογία ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε διαρρεύσει ότι τη Meghan Markle θα συνόδευε στην εκκλησία η μητέρα της Doria Ragland.

Η Ragland μαζί με την κόρη της και τον μέλλοντα γαμπρό της θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τη βασίλισσα και τον συζυγό της Δούκα του Εδιμβούργου αργότερα την Παρασκευή, πιθανότατα για τσάι.

Διαβάστε επίσης