Δευτέρα, 15 Αυγούστου

«Power Of Love». Αυτό είναι το απαγορευμένο βίντεο της… – Βίντεο

Μπορεί αυτό το φιλόδοξο κορίτσι να το γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι αγάπης του ΣΚΑΙ, ωστόσο εκείνη κάνει τις προσπάθειές της εδώ και αρκετά χρόνια να εισχωρήσει στο χώρο της showbiz.
Έκανε αρκετά μικρά βήματα, ενώ ήταν σε πρακτορείο μοντέλων. Εντούτοις, ο «έρωτάς» της με τον Κύπριο παίκτη του «Power Of Love», Δώρο Παναγίδη τής έδωσε τη σημασία των ΜΜΕ, που τόσο πολύ επιθυμούσε.
Η Αθηνά Χρυσαντίδου, τον Σεπτέμβριο του 2016 πόζαρε για χάρη του τραγουδιστή Άκη Δείξιμου για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Τελειώσαμε Εδώ», μια διασκευή παλιότερου τραγουδιού του Γιώργου Μαζωνάκη.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η Αθηνά «παίζει» με τον φακό, στηνεται στα 4… κάνει βαθιά καθίσματα, ενώ φοράει το καυτό ολόσωμο κορμάκι της με στρινγκ τελείωμα. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στα Λεγρενά και τοποθετούνται χρονικά πριν από δέκα και πλέον μήνες. Άρα, η Αθηνά είναι οριακά σε ηλικία ενηλικίωσης. Δεν μπορώ άλλο… Το κορίτσι…»παίζει» και μας «παίζει»… Ο Δώρος τα βλέπει αυτά ή δεν τον νοιάζει μπροστά στα εξώφυλλα με το όνομά του;

blogs.gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης