Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Πριγκιπικός γάμος Harry-Meghan: Το τελευταίο βράδυ των μελλόνυμφων και οι λεπτομέρειες της τελετής

Επιτέλους, έφτασε η μέρα για να ζήσει ο πρίγκιπας Harry και η Αμερικανίδα αρραβωνιαστικιά του Meghan Markle, την πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής!

Στο κάστρο του Winsor, ενώπιον 600 μελών της οικογένειάς τους και καλούς φίλους αλλά και εκατομμύρια ανθρώπων σε όλον τον κόσμο απ’ άκρη σε άκρη στον πλανήτη, οι δύο ερωτευμένοι θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Ο πρίγκιπας Κάρολος θα συνοδεύσει τη νύφη του για να την παραδώσει στον γαμπρό μιας και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Μeghan, ο πατέρας της Thomas Markle δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας με την καρδιά του που αντιμετωπίζει. Για την ακρίβεια θα περπατήσει μέχρι ένα σημείο μέσα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου μόνη μέχρι να συναντήσει τον μέλλοντα πεθερό της ο οποίος και θα τη συνοδεύσει μέχρι τον γαμπρό.

Η Meghan πέρασε το τελευταίο εργένικο βράδυ της με τη μητέρα της Doria Ragland στο Cliveden House το οποίο απέχει περίπου 10 μίλια μακριά από το Κάστρο του Windsor. Όσο για τον γαμπρό, έμεινε περίπου 15 μίλια μακριά, στο Coworth Park με τον κουμπάρο του, τον αδελφό του πρίγκιπα William. Εννοείται πως οι φανατικοί θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας έχουν κατασκηνώσει στους δρόμους του Windsor ενώ χθες έγινε και η τελευταία πρόβα από τους καλεσμένους και φυσικά το ζευγάρι.

Διαβάστε επίσης