Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Αριστοτέλους – Εφραίμ: Βάφτισαν την κόρη τους Μελίνα – Συγκινημένη η παρουσιάστρια – Φωτογραφίες

Ηταν 7 Οκτωβρίου του 2017, όταν το πρώτο παιδί της Χριστιάνας Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ, έκανε “πρεμιέρα” στη ζωή της.

Η “βασίλισσα της ψυχαγωγίας” και ο άσος του ποδοσφαίρου ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους με την έλευση της κόρης τους, καρπός του έρωτά τους.Η μικρή μοιάζει στον Γιώργο Εφραίμ με τα χείλη της Χριστιάνας Αριστοτέλους, όπως εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα”.

To ζευγάρι 7 μήνες μετά τη γέννηση της κορούλας τους, ετοιμάζονται σήμερα να την δώσουν και επίσημα το όνομα που επέλεξαν για την ίδια, Μελίνα.

Στο μικρό και γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Στρόβολο και σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, τελείται αυτή την ώρα η βάφτιση του διασημότερου μωρού της Κύπρου.

ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΕΛΙΝΑΣ

ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΕΛΙΝΑΣ

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Γιώργος Εφραίμ βαφτίζουν σήμερα την μικρή τους Μελίνα, και νονός είναι ο Πόλυς Αριστοτέλους, αδερφός της λαμπερής παρουσιάστριας.

βαφτιση μελινασ

Η γλυκιά παρουσιάστρια έφτασε στο εκκλησάκι λαμπερή και χαμογελαστή όπως πάντα, φορώντας ένα maxi λευκό φόρεμα.

ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΕΛΙΝΑΣ

Από την βάφτιση της μικρής Μελίνας, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι αγαπημένοι της συνεργάτες, που τίμησαν το γεγονός με την παρουσία τους.

βαφτιση μελινασ
dailystarscy.com – alphanews.live

Διαβάστε επίσης