Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο

Ήταν μέλος σε prive club για swingers. Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τον έγγαμο βίο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Εκτός από συνοδούς πολυτελείας, ο Ντόντα συμμετείχε και σε πάρτι οργίων με ανταλλαγές συντρόφων!

Οι αποκαλύψεις – φωτιά έρχονται από το βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη με τίτλο: «Athina Onassis: The red file».

Σε αυτές περιλαμβάνεται και η μαρτυρία μιας συνοδού πολυτελείας ονόματι Νίκι Τ., η οποία ισχυρίζεται πως ο Αλβάρο την πλήρωνε επί χρόνια να κάνουν σεξ και μάλιστα την είχε προσκαλέσει και σε πολλά swinger πάρτι.

Όσο για το αν γνώριζε η Αθηνά όσα συν έβαιναν με τον σύζυγό της η απάντηση είναι θετική. Τουλάχιστον έτσι αποκαλύπτεται από ένα πρόσωπο, που δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα του για ευνόητους λόγους και ισχυρίζεται πως η Αθηνά γνώριζε τι συμβαίνει.

Στην αρχή αρνούνταν να τα πιστέψει και όποιος της ανέφερε κάτι σχετικό τον απομάκρυνε αμέσως από το περιβάλλον της. Όταν πια η Αθηνά αποφάσισε να μάθει την αλήθεια, χρησιμοποίησε όλα τα μέσα και μετά δεν έκανε ούτε βήμα πίσω.

Αυτός ήταν και ο λόγος που, όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, ενώ ο Αλβάρο αρχικά άφηνε υπονοούμενα για μεγάλη σύγκρουση στις δικαστικές αίθουσες, τελικά αποδέχθηκε το συναινετικό διαζύγιο-εξπρές με όλους τους όρους που του επέβαλαν οι δικηγόροι της Αθηνάς Ωνάση.

Διαβάστε επίσης