Κυριακή, 26 Ιουνίου

Οι νικητές του «Power of Love» γίνονται παρουσιαστές σε νέα εκπομπή!

Την προηγούμενη βδομάδα έριξε τίτλους τέλους με τον Πάνο Ζάρλα και τη Στέλλα Μιζεράκη να ανακηρύσσονται νικητές του πρώτου «Power of Love» που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ. Τελικά όμως δεν θα κερδίσει μόνο από 10.000 ευρώ ο καθένας τους, όπως ήταν το χρηματικό έπαθλο του ριάλιτι, αλλά και μία θέση μπροστά από τις κάμερες και μάλιστα σύντομα.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΣΚΑΪ επέλεξαν τον Πάνο και τη Στέλλα να αναλάβουν την παρουσίαση του καινούργιου παιχνιδιού δράσης που ετοιμάζουν, που όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr θα έχει τίτλο «Σκάσε και κολύμπα» και θα βγει πολύ σύντομα στον αέρα.

Μετά από επαφές που έκαναν με αρκετά πρόσωπα για την παρουσίαση τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να εμπιστευθούν τους νικητές… πριν βρεθούν σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό σταθμό, όπως έχει γίνει με άλλους διαγωνιζόμενους από τα ριάλιτί τους. Η συμφωνία λοιπόν κλείστηκε και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι οριστικές υπογραφές αλλά θεωρείται σίγουρο αφού σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα γυρίσματα για το «Σκάσε και κολύμπα» με παρουσιαστές τον Πάνο Ζάρλα και τη Στέλλα Μιζεράκη ξεκινούν τις επόμενες ημέρες. Να θυμίσω ότι σε αυτό το καινούργιο παιχνίδι δράσης που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ θα διαγωνίζονται δύο επταμελείς ομάδες, διαφορετικές κάθε βδομάδα, με αρχηγό στην κάθε μία κάποιον «Διάσημο», δηλαδή κάποιο πρόσωπο που να είναι πιο γνωστό στο ευρύ κοινό.

Το «Σκάσε και κολύμπα» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 16 Ιουλίου και να προβάλλεται καθημερινά, στις 22:15, στη θέση του «Survivor», αμέσως δηλαδή μετά το «My Man Can» και με την ελπίδα ότι τα δύο τηλεπαιχνίδια θα κάνουν τους περισσότερους τηλεθεατές να συνεχίσουν να περνούν τα βράδια τους στη συχνότητα του σταθμού…!

Διαβάστε επίσης