Hallocy

Η απολογία για το περιστατικό με τα παιδιά με ειδικές ανάγκες σε γνωστό beach bar στην Σωτήρα

Ο κακός χαμός έγινε χθες στα social media σχετικά με μια ανάρτηση στο facebook όπου είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Διονυσίου, δάσκαλος για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ας πάρουμε τα πράγματα απτην αρχή.

Ο Κωνσταντίνος Διονυσίου είχε επισκεφτεί τον πιο πάνω χώρο με μαθητές για καφέ με και του είπαν πως είναι γεμάτο ενώ όπως ο ίδιος υποστηρίζει είχε μόνο 10 πελάτες στο μαγαζί.

Λίγη ώρα αργότερα προέβη στην πιο κάτω ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Mετά από μερικές ώρες ο ίδιος αφού έσβησε την πιο πάνω ανάρτηση έγραψε τα πιο κάτω:

Σήμερα μέσα από την ιστοσελίδα hallocy.com μας ζητήθηκε αν μπορούμε να δημοσιεύσουμε την απολογία του προσωπικού του εστιατορίου και σας την δημοσιεύουμε αυτούσια όπως μας στάλθηκε

Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω

Το προσωπικό του εστιατορίου θέλει να ζητήσουμε μια συγνώμη δεν είναι δικαιολογία αυτό που έγινε και ούτε θέλουμε να δικαιολογηθούμε για το ότι έγινε ήταν μια παρεξήγηση ασυνεννοησία με το εστιατόριο και του σχολείου αλλά πρέπει κάποτε πρέπει να γνωρίζουμε το βίο και το βιογραφικό του ιδιοκτήτη. Τον έχουν κρίνουν και το παρουσιάσουν σαν τον χειρότερο άνθρωπο εμείς που γνωρίζουμε ότι στην οικογένεια του υπάρχουν 2 παιδιά με ειδικές ανάγκες και είναι μέλος του ΣΚΕ Σωτηρας. Αυτοί που τον έχουν κρίνει και του ευχήθηκαν να κάνει παιδιά με ειδικές ανάγκες. Είναι χειρότερο με αυτό που έγινε και ας κάνουν την δική τους κριτική και να μην κρύβονται πίσω από το Facebook. Τέλος θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη στα παιδιά και τους γονείς και τους δασκάλου του σχολείου.

Exit mobile version