Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου

Αυτά είναι τα πιο εκδικητικά ζώδια

Εκδίκηση.

Όλοι κάποια στιγμή έχουμε ονειρευτεί ότι εκδικούμαστε κάποιον. Μπορεί να είναι πρώην, μπορεί να είναι φίλος, αφεντικό, γνωστός, συγγενής, πάντως όλοι (εκτός ίσως από την Μητέρα Τερέζα) έχουμε οραματιστεί τους εαυτούς μας σε ρόλο εκδικητή.

Ωστόσο, σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν οι… ειδικοί των ζωδίων που καλύτερα να μην τα βάλει κανείς μαζί τους. Και τούτο επειδή είναι μέτρ στην εκδίκηση και μάλιστα με τους πιο… δολοφονικά ευφάνταστους τρόπους…

Ο Σκορπιός
Είναι ο πρωταθλητής, το ξέρουμε και το ξέρεις! Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη, δεν ξεχνάει ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν, ποιος άνθρωπος τον πίκρανε ή τον πρόδωσε και θα καταστρώσει τα σχέδιά του, θα εκμεταλλευτεί όλες τις συγκυρίες, θα βρει την κατάλληλη στιγμή και θα εκδικηθεί, όταν δεν το περιμένει. Μόνο τότε θα μπορέσει να τον σβήσει από τα κιτάπια του για πάντα, για να προχωρήσει παρακάτω. Το σίγουρο είναι ότι η ζημιά θα είναι τριπλάσια απ’ αυτήν που του προκάλεσαν.

Ο Ιχθύς
Μπορεί κανείς να μην πιστεύει, βλέποντας έναν καλό και αγαθό Ιχθύ ότι μπορεί να πάρει εκδίκηση. Επειδή, δε, ξέρει ότι τον υποτιμούν, θεωρώντας τον αφελή ή και χαζό ακόμα, το εκμεταλλεύεται μέχρι εκεί που δεν πάει. Δεν θα κινήσει καμία υποψία και εντέχνως θα στήσει παγίδα στην οποία θα πέσει πρόσωπο που τον έβλαψε. Είναι πιθανό μάλιστα να μην σταματήσει τις επαφές μαζί του, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του.

Ο Καρκίνος
Ο Καρκίνος θα πονέσει πολύ με τις δαγκάνες του το πρόσωπο που τον πλήγωσε, αν μάλιστα θεωρεί ότι η μαχαιριά που δέχτηκε ήταν πισώπλατη. Η καταπληκτική του μνήμη και η καλή του σχέση με το παρελθόν τον κάνει να κρατά «φρέσκια» την πληγή και να μην την αφήνει να κλείσει. Δε θα βιαστεί να οργανώσει την αντεπίθεσή του, ενώ η υπονόμευση και η αποδυνάμωση του αντιπάλου είναι η ειδικότητά του.

Ο Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως δε θεωρεί ότι εκδικείται, απλά δεν πιστεύει στη Θεία Δίκη και αποδίδει μόνος του δικαιοσύνη. Μην ξεχνάμε ότι είναι αυστηρός, σχεδόν σκληρός και δε θα συγχωρήσει ποτέ όποιον τον έβλαψε. Ειδικεύεται, δε, στο να πληροφορεί για το άδικο που υπέστη ή το χτύπημα που του έγινε, φροντίζοντας έτσι να καταστραφεί τελείως η φήμη του «αντιπάλου» του.

 

Διαβάστε επίσης